Pres konferencija DPS / - DPS
10/02/2024 u 13:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nikolić: Ostavka Spajića nam neće značiti ako Crna Gora doživi slom javnih finansija

Ova Vlada jedva može da dobije dva sa dva minusa na skali od jedan do pet, naveo je poslanik Milović

Ništa nam ostavka Spajića neće značiti ako Crna Gora doživi slom javnih finansija kao što predviđaju neke finansijske institucije, saopštio je poslanik DPS-a Andrija Nikolić povodom 100 dana rada Vlade.

On je na današnjoj konferenciji za medije kazao da je u Crnoj Gori na vlasti Evropa nikad.

- Građani prepoznaju razliku između DPS-a i ostalih stranaka. Jasno je da bez DPS-a nema pune stabilnosti u Crnoj Gori. Sve što je Crna Gora do sad uradila na polju evropskih integracija, uradila je za vrijeme DPS-ovih vlada, naveo je Nikolić.

Kako je istakao, Vlada je zarobljenik Andrije Mandića i mora da relativizuje sve čime on unižava Crnu Goru.

Poslanik DSP-a Jevto Eraković izjavio je da je jučerašnja sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu zapravo slika kako funkcioniše trenutna parlamentarna većina. Naveo je da ta eskalacija sukoba treba da zabrine svakog građanina.

- Jer vidimo da je bezbjednosni sektor urušen. U ovoj Vladi postoji sukob između Evrope sad i Demokrata povodom sektora bezbjednosti, poručio je on.

Građani su prevareni u odnosu na preizborna obećanja koja su data, ocijenio je poslanik DSP-a Nikola Milović, dodajući da je životni standar građana opao, cijene su sve veće a kupovna moć građana je sve niža.

- Na sceni je poguban ekonomski model. Populističko potrošaki način razmišljanja prijeti da sruši privredu Crne Gore, naveo je on ističući da na skali od jedan do pet, ova Vlada jedva može da dobije dva sa dva minusa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:00