Dario Vraneš / - FOTO: B.JELOVAC
29/08/2023 u 09:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vraneš: Smjena Lekića udar na sve Pljevljake

Poručujem Odboru direktora da ispravi svoju grešku i da posao izbora direktora zaokruže na pravedan način. Ja im poručujem da Pljevljaci više nemaju strpljenja, kazao je Vraneš

Smjena izvršnog direktora Rudnika uglja Milana Lekića udar je na sve Pljevljake, kazao je na konferenciji za medije prvi čovjek ove opštine Dario Vraneš. On je poručio Odboru direktora da "ispravi svoju grešku i posao izbora direktora zaokruži na pravedan način" i naveo da da Pljevljaci više nemaju strpljenja.

"Kao prvi čovjek Pljevalja smatram da je smjena izvršnog direktora Rudnika uglja Milana Lekića udar na sve Pljevljake. Lekić je zaokružen čovjek u svakom drugom smislu, i to ne treba da se gleda kao atak na njega nego na svakog Pljevljaka", kazao je Vraneš, javlja portal RTCG.

Istakao je Pljevljaci konačno hoće da se vrate sebi i svojim ljudima koji čine dobro ovom gradu.

"Za osam mjeseci ove godine rođeno je svega 100 djece. Mi smo konačno krenuli zajedničkom snagama da oživljavamo ovaj grad, i apsloputno svi smo ovdje u Pljevljima, bez obzira na vjeru, naciju ili političku pripadnost osjetili po prvi put da Rudnik uglja nije samo državni već i pljevaljski. Svi znamo koliko je Lekić uradio za ovaj grad", poručio je Vraneš. 

Naveo je da će koristiti svaki vid borbe da zaštite interes građana Pljevalja.

"Poručujem Odboru direktora da ispravi svoju grešku i da posao izbora direktora zaokruže na pravedan način. Ja im poručujem da Pljevljaci više nemaju strpljenja. Mi ćemo koristiti svaki vid borbe da zaštitimo interes građana Pljevalja", kazao je Vraneš. 

Razriješen Lekić, Štulić v.d. direktora Rudnika uglja Pljevlja

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:16