/ jovan vučurović
17/10/2023 u 19:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Većinska Crna Gora se raduje što će Mandić rukovoditi procesima

To je u suštini ostala kriminalna, antievropska, antisrpska i antidemokratska struktura, koja sada već lagano ide u nestajanje, naveo je on

Poslanik NSD i ZBCG Jovan Vučurović naveo je da DPS nikako da izvuče pouke iz brojnih poraza koje je doživio proteklih godina.

- To je u suštini ostala kriminalna,  antievropska, antisrpska i antidemokratska struktura, koja sada već lagano ide u nestajanje.  Andrija Mandić je ona politička figura koja je najzaslužnija za rušenje Đukanovićeve diktature i pobjedu 30. avgusta, on je organizator i predvodnik svih protesta i demokratskih akcija protiv vlasti DPS proteklih godina i odatle ovolika mržnja i bijes od strane ove partije- istakao je saopštenjem.

Većinska Crna Gora, ističe, raduje se što će upravo Mandić biti neko ko će narednih godina rukovoditi procesima, i što će DPS-u biti oduzete i preostale poluge moći.

- Kroz poslednje izjave, jasno se emituje nemoć DPS -a i to je svakako dobra vijest za građane. Moramo zaključiti da u toj stranci ne postoji neko zdravo krilo, kako su neki tvrdili, jer vidimo da su i ovi mladi kadrovi krenuli putem onih koji su uništavali Crnu Goru prethodnih decenija- zaključio je Vučurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:55