Ivan Vuković, Jakov Milatović / - FOTO: DAN
12/01/2023 u 14:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuković se pohvalio slikom iz kabineta, Milatović mu odgovorio stihovima pjesme "Zastave"

“Moje zastave, uvijek su iste boje nad njima ljubav caruje. Moje zastave, nikad na pola koplja ljubav se ne predaje, napisao je Milatović

Polemike na Tviteru oko boja zastava u kabinetu se ne stišavaju, pa je odlazeći gradonačelnik Ivan Vuković postavio fotografiju iz svoje kancelarije. Kandidat zagradonačelnika Jakov Milatović na to je odgovorio stihovima pjesme Parnog valjka "Zastave", optužujući vukovića da je uzurpator.

- Ti se Ivane Vukoviću i dalje kitiš tuđim perjem čim se lažno predstavljaš kao gradonačelnik Podgorice! A nisi ništa više nego običan uzurpator. Al valjda je to normalno za vas kojima zastave uglavnom služe za džepove i za podjele! A kad smo kod zastava evo mojih - u stihovima koje sumnjam da ćeš razumjeti: “Moje zastave, uvijek su iste boje nad njima ljubav caruje. Moje zastave, nikad na pola koplja ljubav se ne predaje, napisao je Milatović na Tviteru.

Prije toga Vuković je objavio fotografiju iz svog kabineta.

- Kabinet gradonačelnika Podgorice - barem dok ne useli naredni i ‘okiti’ ga novim znamenjem, o čemu će moći ponosno informisati zvaničnike susjedne nam države, istakao je odlazeći gradonačelnik.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:37