Драгиња Вуксановић Станковић
11/07/2021 u 10:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуксановић Станковић: Република Српска није држава нити ће икада бити

Она је гостујући на телевизици Н1 БиХ у специјалном емисији поводом 26. годишњице од геноцида, поновила да Ребублика Српска није држава

Посланица СДП-а Драгиња Вусановић Станковић поручила је да је истина да се геноцид десио у Сребреници, те да дио посланика црногорског парламента који то негира, мора да прихвати истину.

Она ће данас са делегацијом СДП-а присуствовати комеморацији у Меморијалном центру Поточари и одати почаст жртвама Сребренице, поводом 26. годишњице.

Она је гостујући на телевизици Н1 БиХ у специјалном емисији поводом 26. годишњице од геноцида, поновила да Ребублика Српска није држава.

- Сматрам да нешто што је настало на геноциду не може да буде држава. Ја имам свој став и не плашим се да га кажем. Мени је јасно шта пише у Дејтонском споразуму и знам што су ентитети. За мене је Босна и Херцеговина држава, а Ребублика Српска није и нити ће икада бити - поручила је Вуксановић Станковић.

Када се бавите одговорним послом, каже Буксановић Станковић, врло је важно да се каже истина, и да се стане иза ње.

- Да станете иза ваше ријечи и онда та ваша ријеч има своју вриједност и оно чиме се бавите има своју сврху - казала је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:32