Živković sa ambasadorkom / - FOTO: DPS
11/07/2023 u 17:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković – Hrebičkova: Nastavak evropskog puta prioritet Crne Gore u narednom periodu

Živković je pozdravio dugogodišnji uspješni angažman ambasadorke koja svojim radom i zalaganjem, konstantno doprinosi demokratskim i reformskim procesima Crne Gore i evropskom putu naše države

Nastavak evropskog puta je prioritet Crne Gore u narednom periodu, ocijenjeno je na sastanku vršioca dužnosti predsjednika DPS-a Danijela Živkovića i ambasadorke Češke Janine Hrebičkove.

Živković je pozdravio dugogodišnji uspješni angažman ambasadorke koja svojim radom i zalaganjem, konstantno doprinosi demokratskim i reformskim procesima Crne Gore i evropskom putu naše države.

Upoznajući ambasadorku Hrebičkovu sa aktivnostima Demokratske partije socijalista, u aktuelnom unutrašnjem i međunarodnom kontekstu, Živković je ukazao na snažnu privrženost i istrajnost kada je u pitanju usvajanje evropskih standarda i dalji put Crne Gore ka punopravnom članstvu u Evropskoj uniji.

- U prethodnom periodu potvrđena je konstruktivna uloga Demokratske partije socijalista u odbrani državnih interesa Crne Gore, što se pokazalo i stabilnom podrškom biračke javnosti na prethodno održanim parlamentarnim izborima, zaključio je  Živković tokom sastanka.

Hrebičkova je pozdravila viziju Demokratske partije socijalista da u narednom periodu nastavi kontinuiranu unutarpartijsku reformu i svoju ulogu u daljoj demokratizaciji i evropeizaciji crnogorskog društva i sprovođenju reformi iz evropske agende i izrazila očekivanje da se nakon proglašenja zvaničnih rezultata parlamentarnih izbora uspostavi stabilna politička vlada kako bi Crna Gora nastavila svoj evropski put.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:42