Aleksandar Vučić / - INSTAGRAM
25/05/2024 u 14:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vučić: Nijedan naredni predsjednik Srbije neće ponoviti ono što sam rekao u Njujorku

Aleksandar Vučić izjavio je da nijedan predsjednik Srbije u budućnosti "neće ponoviti ono što je on izgovarao u Njujorku", na sjednici Generalne skupštine UN na kojoj je izglasana rezolucija o Srebrenici.

- I posebno njima u lice. Nikada se to više neće dogoditi, to mogu unaprijed da vam kažem. Ja sam to mogao da uradim i mogao da budem hrabar zato što je iza mene bila Srbija, zato što sam znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja se povlači pred onima koji hoće da je skrše -  rekao je Vučić na predizbornom skupu „Čačak sutra“, liste okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) za lokalne izbore u tom gradu.

Vučić: Ovdje sam večeras završio karijeru, ovo je bio ekser u sanduk

Govoreći o rezultatima SNS u Čačku, posebno je pomenuo stakleni vidikovac na Kablaru, navodeći da je funkcionerka te stranke i predsjednica Skupštine Ana Brnabić „kao mahnita zapela“ za taj projekat, prenosi N1.rs.

Bećirović poslao poziv Vučiću: Da 21. vijek proglasimo vijekom mira na Zapadnom Balkanu

Kazao je da je od Brnabić tražio da mu objasni zbog čega toliko insistira na tom projektu, navodeći da će se ta investicija vratiti „za 50 godina, pitanje da li i tad“.

- I ne vrijedi, šta god ja rekao, ona je krišom tražila kanale kako će te pare da se usmjere tamo i kako će taj posao da se završava i onda sam digao ruke i rekao da rade to - rekao je Vučić.

Njegov govor je nakratko prekinulo skandiranje okupljenih u hali, koji su uzvikivali „Čačak hoće stadion“, na šta je Vučić kazao da su trenutno prioritet stadioni u Kragujevcu, Nišu i obnova stadiona „Karađorđe“ u Novom Sadu, jer su potrebni za evropsko takmičenje do 21 godine koje će biti održano 2026. ili 2027. godine.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 13:21