Pejović / - FOTO: FEJSBUK
12/12/2022 u 13:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aco Pejović riješio da posti: Veći sam grešnik nego što sam vjernik

Djed nas je kao klince učio da se molimo, da poštujemo praznike i da živimo život u skladu s pravoslavljem, kazao je folker

Folker Aco Pejović gotovo da neće imati dana odmora ni poslednjeg mjeseca u godini, ali ga to ni najmanje nije omelo na putu ka zdravijem načinu života.

Kako je otkrio, već mjesecima je na posebnom programu ishrane uz pomoć kojeg je skinuo čak 10 kilograma, a Božićni post dodatno mu pomaže da ostane na pravom putu.

- Bio sam na specijalnom programu van zemlje na klinici koja se bavi detoksom. Skinuo sam deset kilograma, pa sada vodim računa o ishrani. Pored toga, krenuo je post, pa vjerujem da ću još neko vrijeme ostati na dobrom putu kada je riječ o kilogramima - kazao je on.

Prema njegovim riječima, vjera se čovjeku usađuje od malih nogu.

- Volim da kažem da sam veći grešnik nego vernik. Djed nas je kao klince učio da se molimo, da poštujemo praznike i da živimo život u skladu s pravoslavljem. Budući da svoj život živim u kafani, sasvim sigurno odskačem od uvjerenja koja su mi usađena u najranijem dobu. Vjera je praštanje, davanje, ljubav i povjerenje. Na tome se zasniva i ne može da se stavi u tri riječi - zaključio je Pejović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:21