/ - printscreen
12/05/2023 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Anđelina Džoli objavila fotografiju sa majkom: Brinite o sebi, idite na preventivne preglede

Slavna glumica je još 2019. godine otvorila dušu za "Time" o svojim preventivnim procedurama nakon tragedije gubitka majke od raka

Holivudska glumica Anđelina Džoli objavila je na svom Instagram profilu, u čast Svjetskog dana borbe protiv raka jajnika, fotografiju sa preminulom majkom kojoj bi danas bio 73. rođendan.

- Sutra bi mojoj majci bio 73. rođendan. Preminula je prije 15 godina, poslije duge borbe sa rakom dojke i jajnika - napisala je Anđelina.

- Imala sam preventivne operacije da bih smanjila šanse od oboljenja, no, nastavljam da idem na preglede. Moja mama je voljela Hendriksa i uvijek bi potpisivala svoja pisma riječima "poljubi nebo", koje su dobila novo značenje nakon što je umrla. Šaljem svoju ljubav onima koji su takođe izgubili voljene i snagu onima koji se u ovom trenutku bore za svoje živote i živote onih koje vole, dok svim ostalim ženama imam da kažem samo jedno, molim vas da odvojite vrijeme da se brinete o sebi i idite na mamografe i krvne pretrage ili ultrazvuk, posebno ako imate porodičnu istoriju raka - zaključila je Džolijeva.

Slavna glumica je još 2019. godine otvorila dušu za "Time" o svojim preventivnim procedurama nakon tragedije gubitka majke od raka.

- Jednostavno osjećam da sam odlučila da poboljšam svoje šanse da budem ovde, kako bih vidjela moju djecu i njihovo odrastaje, te jednog dana upoznam unuke - napisala je holivudska diva tada o svojoj odluci da uradi preventivnu dvostruku mastektomiju i kasnije ukloni jajnike i jajovode, prenosi Pink.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:23