Viktorija i Dejvid Bekam / - VIKTORIJA I DEJVID BEKAM
02/08/2023 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bekamovi kupuju vilu na crnogorskom primorju?

Luksuzna vila nalazi se u mjestu Donja Lastva odakle se pruža nevjerovatan pogled na more.

Kako Telegraf.rs saznaje, Viktorija i Dejvid Bekam poslali su zvaničan upit i iskazali veliko interesovanje da pazare luksuznu vilu na crnogorskom primorju.

Naime, ekipa ovog portala došla je do ekskluzivnog saznanja da su Bekamovi prije izvjesnog vremena poslali zvaničan upit agentima da im se sastavi zvanična ponuda za vilu u okolini Tivta, koja je oglašena na prodaju.

Luksuzna vila nalazi se u mjestu Donja Lastva odakle se pruža nevjerovatan pogled na more. Vila se nalazi na placu od 4.200 metara kvadratnih.

Izgrađena je u četiri osnovna nivoa koji su međusobno povezani liftom. U dvorištu se, pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina.

Kako izvor navodi, cijena vile je procijenjena na 12.000.000 eura.

“Nedavno su Bekamovi, tačnije neko ko ih zastupa, a u njihovo ime, poslali zvaničan upit za vilu. Zatražili su da se sastavi zvanična ponuda i cijena za ovu nevjerovatnu nekretninu. Očarani su ovim dijelom našeg primorja”, rekao je za Telegraf izvor iz Tivta.

Inače, vila pored dnevne sobe, odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak 7 soba, sadrži i sobu za zabavu, džakuzi, teretanu….

Podsjetimo, prije nekoliko godina, tačnije 2018. godine Bekamovi su u Crnoj Gori odmarali sa djecom. Tada su odsjeli u rizortu na Svetom Stefanu u kojem je svadbu svojevremeno napravio i proslavljeni teniser Novak Đoković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:42