Selma Hajek / -PROFIMEDIA
17/08/2023 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čarobni napitak Selme Hajek za mladalački izgled

Njeno vjerovanje u moć prirodnih sastojaka i njeno odbacivanje botoksa i hirurških zahvata pokazuju drugačiji pogled na očuvanje ljepote

U svijetu koji je sve više opsjednut brzim rješenjima za mladalačku kožu, glumica Selma Hajek predstavlja osvježavajući pristup - prirodni napitak koji može da zamijeni botoks. U 56. godini, kada bi mnogi već razmišljali o estetskim zahvatima, ona održava svoju kožu prirodno zategnutom, blistavom i besprekornom.

Njeno vjerovanje u moć prirodnih sastojaka i njeno odbacivanje botoksa i hirurških zahvata pokazuju drugačiji pogled na očuvanje ljepote. Salma Hajek je postala primjer prirodne ljepote, razbijajući stereotipe o tome šta se može postići bez invazivnih procedura.

Njen prirodni recept za napitak sadrži jednostavne sastojke koji ne samo da održavaju njenu kožu mladalačkom, već i podržavaju njeno zdravlje i vitalnost. Podsjetnik je da priroda nudi moćna rješenja za postizanje ljepote i blagostanja, bez potrebe za vještačkim intervencijama. Hajde da pogledamo njeno prirodno piće koje se sastoji od četiri osnovna sastojka.

1. Pomorandža

Svježe cijeđeni sok od pomorandže nije samo osvježavajući napitak, već je i bogat izvor vitamina C. Ovaj vitamin je ključan za jačanje imunog sistema, poboljšanje raspoloženja i zdravo varenje.

2. Kurkuma

Kao priznati začin koji ima izuzetna antibakterijska i antiinflamatorna svojstva, kurkuma napitku daje blagotvorno dejstvo. Njegovo uključivanje doprinosi opštem zdravlju i blagostanju.

3. Crni biber

Dodavanje malo crnog bibera stvara sinergiju sa kurkumom. Biber pomaže tijelu da bolje apsorbuje kurkumin, koji je ključni aktivni sastojak kurkume. Pored toga, biber stimuliše ubrzani metabolizam, što može biti korisno za održavanje tjelesne težine.

4. Mliječni čičak

Salma svom "magičnom napitku" dodaje mliječni čičak, biljku bogatu vitaminima B12 i C i kolagenom, koji ima ključnu ulogu u zdravlju kože, kose i noktiju. Ovaj sastojak ubrzava prirodnu regeneraciju tkiva i promoviše ukupnu ljepotu.

Prirodno piće koje je Salma Hajek pije nije samo recept za blistavu kožu, već i za opšte blagostanje. Pomenuti sastojci ne samo da njeguju kožu iznutra, već i stimulišu imuni sistem, ublažavaju upale i podržavaju metaboličke procese, piše citymagazin.si.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 08:22