Ovogodišnje finalistkinje / Foto:Boris Šekularac/MNE magazin
08/03/2023 u 10:48 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trinaest finalistkinja za Miss Crne Gore predstaviće se u narodnoj nošnji

Predsjednicu kompanije Miss YU Vesnu de Vinču zanimalo je porijeklo djevojaka, iz kakve porodice one potiču, te kako bi kulturološki predstavile Crnu Goru na Izboru za Miss svijeta

Na kastingu za Izbor za Miss Crne Gore koji je nedavno održan u Kotoru, izabrane su finalistkinje koje će se večeras takmičiti za ovu prestižnu titulu.

Finalistkinje su: Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić, Anastasija Dragović i Ksenija Popović.

Prema riječima Nikoline Lončar, pi-ar menadžera izbora za Miss Crne Gore, kasting je trajao šest sati i za to vrijeme djevojke su se predstavile na našem i engleskom jeziku, a predsjednicu kompanije Miss YU Vesnu de Vinču zanimalo je porijeklo djevojaka, iz kakve porodice one potiču, te kako bi kulturološki predstavile Crnu Goru na Izboru za Miss svijeta.

Žiri su, pored Vesne de Vinče, činili bivša i najuspješnija Miss Crne Gore sa naših prostora Nikolina Lončar, izvršni direktor hotela Splendido Miro Đurković, modni dizajner Miroslav Pučijašević u čijim kreacijama će se djevojke predstaviti u finalu, Hon Kong Yong,predsjednik kompanije Salon Prive i potpredsjednica kompanije Miss YU Milanka Đorđević.

image

Stručni žiri

Foto:Boris Šekularac/MNE magazin

- Istakla bih da sam veoma zadovoljna sa ishKako su neke bile u nemogućnosti da prisustvuju kastingu, sa njima smo obavili onlajn razgovore. Od tih 30, sa kojima smoodom kastinga. Od svih ovih djevojaka koje smo selektovali, svaka može da pobijedi. Toliko su lijepe, kompletne, elokventne, posebne tako da sam zaista oduševljena kako je sve proteklo. Trideset djevojaka ušlo je u najuži izbor. veoma detaljno razgovarali, odabrali smo 13 djevojaka. Dvanaest je finalistkinja, a 13 smo pozvali u karantin, ukoliko neka bude spriječena da učestvuje - kazala je Lončar.

Djevojke su od juče u strogom karantinu do izbora za Miss Crne Gore, koji će biti održan večeras u hotelu Regent u Porto Montenegru u 20 sati.

Finalistkinje će imati tri predstavljanja i ove godine biće i nekoliko novina.

- Ove godine, nešto što je novina, s obzirom da svjetski izbori polako počinju da mijenjaju pravila kada je u pitanju predstavljanje djevojaka u kupaćim kostimima, nećemo imati kupaće kostime. Imaćemo izlazak u narodnim nošnjama. To nismo imali ovih godina. Pored toga finalistkinje će se predstaviti i u novoj kolekciji dvije talentovane mlade dizajnerke, Brenda ANKI i u svečanim toaletama Sleen Exslusive iz Podgorice - zaključila je Lončar.

Generalni medijski pokrovitelj događaja je RTCG a u muzičkom dijelu će se predstaviti crnogorska pjevačica Monika Knezović, Dino Beharović i hrvatska umjetnica Ana Rucner.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 21:09