The Frajle / -ANA BANJAC
07/11/2023 u 19:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Frajle će 15. rođendan benda proslaviti na koncertu u Zagrebu

Novosađanke turneju "Moje duše duša" počinju u hrvatskom Čakovcu, 21. novembra

Nakon burnog ljeta i velike koncertne turneje po cijelom regionu popularne Novosađanke, tročlani ženski sastav The Frajle, na proljeće se vraćaju u svoj omiljeni koncertni prostor u Zagrebu – veliku dvoranu Lisinski!

Zadnji put 2020. godine ovu kultnu dvoranu rasprodale su tri dana zaredom, a na predstojećem koncertu, u utorak, 2. aprila 2024, proslaviće 15. rođendan benda.

Emotivno vezane za Zagreb, kao i za hrvatsku publiku koja ih u stopu prati s neskrivenom naklonošću, ove ambasadorke dobre zabave tim povodom objavile novu pjesmu "Moje duše duša" koja će biti i noseća kompozicija kao i naziv predstojeće turneje.

Početak hrvatske turneje, koncert u Čakovcu 21. novembra je rasprodat u nepuna dva dana, a ulaznice za veliki spektakl u Lisinskom upravo su puštene u prodaju na platformi entrio.hr

A taman uoči ovog važnog koncerta u Lisinskom, The Frajle - Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, kao regionalna muzička senzacija, namjeravaju javnosti i publici da predstave novi, dugoočekivani album.

-Mnogima je sad već poznato koliko smo burno proživjele proteklih godinu dana sa svime što nam se događalo. Od trenutka kad smo svoje emocije i događanja u našim životima odlučile podijeliti s javnošću i našom publikom, dobile smo na hiljade poruka podrške da su nam trebale nedjelje kako bismo svakom lično zahvalile jer nama to znači cijeli svijet. Plakale smo, priznajemo, ali od sreće i ponosa. Bile su to suze radosnice jer ljudskost i srčanost naših ljudi, naše publike opravdava sve ovo što radimo; to je razlog zašto postojimo. Upravo zato, ova turneja koja se rasprodaje nenormalnom brzinom, publika nam time poručuje kako je uz nas, ostaviće vječni trag u našim srcima. Mi ćemo, to sad obećavemo, sve učiniti da ovi koncerti budu posebni jer to je najmanje što možemo učiniti da svima uzvratimo za veliko poštovanje i ljubav kojima nas obasipate - poručile su Frajle uoči predstojeće koncertne turneje.

Njihov muzički stil prožet je pop-zvukom, swing ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom.

Frajle su prepoznatljive i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, a kao muzičku podršku imaju najbolje muzičare iz regiona. Zato i ne čudi da pune koncertne dvorane gdje god se pojave i trenutno su jedan od koncertno najaktivnijih bendova koji podjednako osvajaju srca publike u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

The Frajle – ženski bend sa svojih sedam studijskih izdanja ima jedinstven autorski pečat koji se ne može ignorisati jer na Frajle njihovi fanovi, čak ni obični slušaoci, već nakon prvog slušanja, ne mogu postati imuni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:24