Madona  / -TWITTER
17/10/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Madonini fanovi ogorčeni već na početku nove turneje

Publika se naljutila nakon što je Madona skratila prva dva koncerta u Londonu

Madona je započela svoju dvanaestu turneju pod nazivom "The Celebration", a s kojom ima 78 dogovorenih koncerata širom svijeta. Prve koncerte održala je u londonskoj O2 Areni, a fanovi su već iskazali nezadovoljstvo. Publika se naljutila nakon što je Madona skratila prva dva koncerta u Londonu. Pjevačica je nastup u prepunoj areni završila u 23.00 sata, čime je "zakinula" fanove za četiri pjesme koje su trebale biti na set listi. Nakon pjesme "Rain", trebali su da uslijede i hitovi "Like A Virgin", "Bitch I‘m Madonna", "Holiday" i "Celebration", ali publika ih nije čula. Ogorčeni fanovi na Twitteru su iznijeli svoje nezadovoljstvo Madoninim ponašanjem, otkrili su i kako je pjevačica kasnila s koncertom koji je trebao započeti u 21.00 sat.

-Oprosti Madona, ti si kraljica popa i ja te volim, ali ljudi su platili preko 1000 dolara da te vide, ne možeš ovako završiti. Samo započni na vrijeme, tvoji fanovi zaslužuju cijeli šou - napisao je jedan od fanova. Pretpostavlja se da je pjevačica svoj koncert prekinula radi pravila po kojem koncerti održani na nedjelju trebaju završiti do 22:30, dok oni održani od ponedjeljka do nedjelje mogu trajati pola sata duže.

-Madona, dođi na vrijeme na pozornicu, posebno u Londonu gdje je policijski ča. Ne možeš tražiti 1000 dolara za ulaznice pa izvesti dio nastupa - poručio je jedan od korisnika Twittera.

Ali, publici je Madonin potez neopravdan, stoga su joj poručili da prekrši pravila i plati kaznu.

-Svi znamo da voliš da kršiš pravila, pa ako prekoračiš vrijeme, prekrši pravila i plati kaznu- napisao je jedan od fanova. Ipak, uz kašnjenje i raniji završetak koncerta, fanovi kažu kako su uživali na koncertu kraljice popa koja je u sedmoj deceniji života, prenose "24Sata".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MADONATURNEJA
28. april 2024 08:16