Marija Šerifović / -ATAIMAGES
13/10/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marija Šerifović o rigoroznim dijetama zbog snimanja spota: Tokom noći sam se budila i bila sam blijeda kao krpa

Marija Šerifović po prvi put o dijetama kroz koje je prošla

Marija Šerifović otkrila je da je zbog snimanja spotova bila na rigoroznoj dijeti.

- Ja sam vam bila na ekstremno strogoj dijeti prije početka snimanja spotova. Smršala sam oko 22 kilograma. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - priča Marija za "Blic televiziju" i dodaje:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pjesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negdje oko 11, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom dijelu. Imala povraćanje i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je riječ. A onda sam tek oko pola četiri zadrijemala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam blijeda kao krpa - ističe pjevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.

- Donijeli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživjeti - zaključuje Šerifovićeva za "Blic dan".

Marija napominje da Verica Šerifović nema više potrebe da bude javna ličnost, jer je otišla u penziju.

- Da vam kažem jednu stvar, Verica i ja smo napravile dil, jer je ona penzionerka. Verica više ne pjeva, ona više nije Verica Šerifović, ona je moja majka, zapravo obrnuto. Dogovorile smo se i imam jednu strašnu ideju. Svi žarko žele da Verica dođe da snima priloge, a joj na to kažem: "Ti svima kaži ne, pojavljuj se samo u mojim vologima i ja ću za to da te platim" - kroz osmjeh govori Šerifovićeva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:15