Milica Pavlović / -INSTAGRAM
02/12/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milica Pavlović o prijateljstvima na estradi: Sanja Vučić je jedna predivna djevojka

Pjevačica je istakla da iako se ne druži sa mnogima, svaki trud cijeni

Pjevačica Milica Pavlović imala je svega nekoliko sukoba sa koleginicama tokom deset godina svoje karijere, ali ipak je više onih sa kojima je dobra.

Jedna od njih je recimo Sanja Vučić, na čijoj promociji albuma Milica nije mogla da prisustvuje, pa joj je poslala mali znak pažnje.

– Sanji je bio rođendan i nismo stigle da se vidimo. Ja sam svratila do poslastičarnice, nije mi bilo teško – priznala nam je Milica, pa dodala:

– Sanja je jedna predivna djevojka i željela bih da sledeće godine ona krene u jednu veliku koncertnu turneju, kao što smatram da i Tanja Savić, Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš zaslužuju Arenu. Pjevačica je progovorila o druženju na estradi, pa istakla da iako se ne druži sa mnogima, svaki trud cijeni.

– Ja nisam uslovljena da se družim sa svim tim ljudima sa estrade, ali vrlo želim da budem ispravna i da svakom uspjehu aplaudiram. Ali Sanja Vučić neka bude kao šlag na tortu da se pridruži nama.

– Ana Kokić mi se javila i rekla da neće biti u prilici da dođe i strašno joj je žao. Zatim, Milica Todorović, Goran OK band, a mnogi će i doći. 23. decembar i sve ono što će se desiti na sceni tog datuma je moj poklon publici – poručila je Milica za Alo.

24.sedam

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:09