/ - FOTO YOUTUBE
16/06/2022 u 23:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милица Павловић подноси тужбу: Ана Николић ће завршити на суду

Kонфликт је настао око пjесме „Проверено“, коју је снимила Милица, а затим је Ана објавила своју демо верзију, коју пjева на наступима као своју пjесму

Да је рат између Ане Николић и Милице Павловић постао озбиљан, говори и чињеница да ће решење спорне ситуације тражити на суду.

Kонфликт је настао око пjесме „Проверено“, коју је снимила Милица, а затим је Ана објавила своју демо верзију, коју пjева на наступима као своју пjесму, пише Нова С.

- Ово ће сада отићи у руке правних лица јер ја ово нећу да дозволим. Ово је смијешно, ово је виц. Срамота ме је што се објашњавам за моју пјесму- рекла је Милица, па је наставила:

"Демо верзија се појавила када је моја песма постала хит. Тад се Ана и сјетила за демо снимак. Аутора сам звала, а она се не јавља на телефон. Ово је криминал. Пошто ово не стаје, видим да су објавили демо верзију на Јутјуб каналу, проследићу им све матрице са мог новог албума јер су ми све пјесме хит, па ево Ана лијепо нека препјева, нека пјева моје пјесме на наступима. Апсолутно није проблем да Ана изводи пјесму 'Провјерено' кад јој се већ толико допада, проблем је што је пјева у демо верзији са неким другим текстом. Присваја пјесму и говори да је њена пјесма. Кад сам прочитала Брајин текст и послушала баладу, звучала ми је као да је то нека жена коју је фрајер оставио, па она моли да се он врати, то нисам ја."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:45