/ -JUTJUB/SKRINSOT
08/02/2024 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

AC/DC najavljuju svjetsku turneju

Na zvaničnim društvenim mrežama benda pojavio se misteriozni tizer koji oživljava famoznu munju prije nego što se na ekranu pojave riječi "ARE YOU READY"

AC/DC, po svemu sudeći, pripremaju teren za nešto veliko. Ponovo su se uzburkale dugogodišnje glasine o njihovoj prvoj svjetskoj turneji posle osam godina.

Na zvaničnim društvenim mrežama benda pojavio se misteriozni tizer koji oživljava famoznu munju prije nego što se na ekranu pojave riječi "ARE YOU READY" uz muziku istoimenog hita iz 1990. godine. Ako je ovo zaista najava turneje, to će biti prvi put da su australijski giganti zajedno krenuli na put od 2016. Pored toga, vjerovatno će to označiti i zvanični povratak frontmena Brajana Džonsona, koji je bio primoran da napusti poslednju svjetsku turneju AC/DC zbog problema sa sluhom. Zatim ga je zamijenio pjevač Guns N‘ Roses Eksl Rouz za preostale datume. Džonson se trijumfalno vratio na scenu sa AC/DC na njihovom prvom koncertu posle sedam godina, prošlog oktobra na istorijskom Power Trip festivalu u Kaliforniji.

Uprkos neizvjesnosti oko budućih planova benda, fanovi AC/DC i dalje slave njihov najnoviji, sedamnaesti studijski album "Power Up", objavljen 2020. Da li će se bend ponovo sastati u studiju ili otići na novu turneju ostaje tajna, ili barem još nije javna informacija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:18