Kadar iz spota za pjesmu „Dok ne udahnem te” / -JUTJUB/SKRINSOT
16/04/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bend NeonoeN najavio promociju novog singla na Radiju D

„Dječak sa vjetrom u kosi", drugi je najavni singl za album "Huk na zvuk NeonoeN-a"

Nakon moćne balade "Dok ne udahnem te" koja je plasirana kao uvod u novu eru benda, NeonoeN donosi energičnu himnu sanjara pod nazivom "Dječak sa vjetrom u kosi". Pjesma govori u ime svih onih koji bez obzira na činjenicu da su odavno odrasli i bave se "ozbiljnim" stvarima, odbijaju da se odreknu svog prava na snove, maštu i dječačku zanesenost. Takva je i muzika – bez mašte i igre, nema kreativnosti. A rock ‘n‘ roll je svijet kroz koji se korača iskreno i bez kalkulacija, u vječitoj borbi za tračak svjetla u opšteprihvaćenoj kulturnoj tmini.

"Dječak sa vjetrom u kosi", drugi je najavni singl za album "Huk na zvuk NeonoeN-a", koji bend planira da objavi do kraja 2024. godine. Kao što je to bio slučaj i sa većinom izdanja iz ranijeg perioda, bend u kampanju kreće od radio stanica da bi nakon kratkog perioda opipavanja publike kroz audio doživljaj, plasirao i pripadajući video spot.

-Iako svjesni činjenice da živimo u vremenu površnog, brzog i lako svarljivog konzumerizma, dio naše borbe sastoji se od toga da ako ništa drugo, ne potpadamo pod uticaje i stvari radimo onako kako osjećamo a ne onako kako to nameću trenutne društvene, a posebno komercijalne norme. Voljeli bi da se naša muzika sluša onako kako mi slušamo muziku, strpljivo otkrivajući slojeve i poruke koje se kroz nju provlače u kodovoma. Možda smo rijetki ali znamo da nas ima, zato ove stihove posvećujemo svima koji se pronalaze u opisu: "Mi smo samo zrna prašine u beskrajnom letu, oluja nas nosi. Mi smo samo duše iskrene, plamen u vosku što mraku prkosi" - kazali su iz benda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:27