/ -JUTJUB
13/04/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bet Hart se novom pjesmom zahvalila fanovima na podršci tokom teškog perioda

Singl je producirao Kevin Širli, a snimljen je u Nešvilu

Jedva mjesec dana pošto je pjevala s Volterom Troutom na naslovnoj pjesmi njegovog albuma "Broken", Bet Hart je objavila moćan novi singl "Little Heartbreak Girl".

– Kad slušate Bet čujete njeno srce i dušu – objasnio je Volter. – Ne postoji niko ko pjeva kao ona. Ona je nevjerovatan tekstopisac i jedna je od velikih umjetnica našeg vremena. U svakom slučaju, mogao sam da je čujem u svojoj glavi kako ovo pjeva, i zaključio sam da može da se poistoveti sa melodijom. Dakle, poslao sam joj pjesmu i sledećeg dana me je kontaktirala i rekla ‘Da, želim da to uradimo zajedno‘.

Što se tiče njenog singla "Little Heartbreak Girl" sada je dostupan na svim platformama za streaming, uz video sa stihovima koji sadrži snimke Hartove u studiju. Singl je producirao Kevin Širli, a snimljen je u Nešvilu.

Na Facebooku je Bet objasnila:

"Snimala sam u Nešvilu prošle godine. Pjesma je posvećena svima koji su bili uz mene kroz sve što sam prolazila, uključujući i sve vas! Vaša ljubav i razumijevanje mi znače sve na svijetu. Jedva čekam da se uskoro ponovo povežem sa svima vama".

Hartova je prošla kroz izazovan period borbe za mentalno zdravlje. U jednom od javljanja obožavaocima napisala je:

"Želim da znate da dajem sve od sebe kako bih mogla da krenem dalje bez incidenata. Uz podršku mog novog medicinskog tima, vjerujem da sam na pravom putu i molim vas za razumijevanje i još malo strpljenja".

Novi singl možda nagovještava da je proces pri kraju i da će se Hartova uskoro oglasiti sa albumom, a možda i turnejom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:58