/ -JUTJUB/SKRINŠOT
28/01/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Funk Shui objavili novi muzički spot

Muziku i tekst potpisuje Funk Shui, a audio produkciju ponovo je vodio Ben Milčev

Funk Shui, svojim izuzetnim talentom i neprekidnim radom na svojoj umjetnosti, obilježili su 2023. godinu. Oduševili su publiku sa više od 20 koncerata širom Evrope i Balkana (Berlin, Beč, Groningen, Beograd, Novi Sad, Zagreb, itd.), kao i izdavanjem dugo očekivanog albuma "Nikada više" 31. marta 2023. godine.

Ovaj događaj je obilježen sa dva rasprodata koncerta u Skoplju u Mladinskom Kulturnom Centru. Numere sa albuma su munjevito zauzele visoke pozicije na najrelevantnijim top-listama, probudivši medijski interes na Balkanu.

Funk Shui započinje 2024. godinu novim muzičkim spotom za pjesmu "Никогаш Пак", koji je objavljen 25. januara na YouTube kanalu Funk Shui.

– Spot je sniman na lokacijama koje su imale važnu ulogu u našem sazrijevanju i oblikovanju u mladosti, mjestima koja smo osjećali kao dom, možda više nego naša tadašnja stvarna mjesta stanovanja. Cilj je bio uhvatiti brutalističku arhitekturu, pečat našeg rodnog mjesta i simbol solidarnosti i davanja. Ovo odražava način na koji mi doživljavamo i razumijemo Skoplje, što može da se poklopi sa tekstualnom temom pjesme. Izražavamo poštovanje prema Skoplju zajedno sa Vladislavom Gavrilovskim, vizuelnim rezidentom i rediteljem ovog betonskog vrta od spota. Pjesma je balada o turbulentnom odnosu između pisca i Skoplja, kao i nekoliko Skopljanaca. Pisac ih sve voli i uvijek će biti tu za njih, kao što su 78 zemalja bile uz Skoplje nakon zemljotresa 1963. godine – objašnjava bend.

Video zapis je djelo Vladislava Gavrilovskog. Muziku i tekst potpisuje Funk Shui, a audio produkciju ponovo je vodio Ben Milčev,piše headliner.rs

Singl "Nikada više", kao i istoimeni album, dostupni su za slušanje na svim digitalnim platformama i nalaze se na više od 15 digitalnih muzičkih prodavnica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 09:05