Lepa Brena / -SKRINšOT/INSTAGRAM
01/02/2024 u 21:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lepa Brena najavila četvrti koncert u zagrebačkoj Areni: Rekord ipak drži Prija

Koncerti u Zagrebu održaće se 6, 7, 9. i 10. decembra

Lepa Brena uspjela je da rasproda ulaznice za treći koncert koji će se održati u popularnoj Areni Zagreb, a onda je najavila i četvrti nastup.

Kako je objavio hrvatski radio Extra FM, Lepa Brena će četvrti koncert održati 10. decembra, a prva tri koncerta u zagrebačkoj Areni održaće se 6, 7. i 9. decembra ove godine.

- Ovu predivnu zimsku veče uživam pored upaljenog kamina i jedne čaše vina, baš sam srećna što se čujemo. Nadam se da je ova zimska noć ugodna i vašim slušaocima. Zaista veliko hvala publici iz Hrvatske, Zagreba i svima onima koji su do sada kupili karte za 6 i 7. decembar. S radošću mogu reći da je koncert zakazan za 9. decembar rasprodat i svečano objavljujem da ćemo radi velikog interesa naše publike otvoriti zagrebačku Arenu i 10. decembra - izjavila je regionalna zvijezda za Extra FM.

Ona je poručila da sa svojim timom vrijedno radi na programu za koncerte. Na sistemu za prodaju karata Eventim, moguće je vidjeti da su ulaznice za prva tri koncerta u Areni rasprodate i da su trenutno dostupne ulaznice za 10. decembar.

Inače, trend održavanja više uzastopnih koncerata u zagrebačkoj Areni, ali i na drugim lokacijama, pokrenula je Aleksandra Prijović, koja je oborila rekorde posjećenosti i održala čak pet nastupa u ovoj dvorani pa se postavlja pitanje hoće li to poći za rukom i Lepoj Breni.

Podsjećamo, Lepa Brena je rasprodala prvi koncert u Zetri, a prilikom dolaska u Sarajevo u decembru prošle godine, za Klix.ba je otkrila da je zakazala i drugi koncert, koji će se održati 21. aprila.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 15:49