Rajan Gosling kao Ken / -SKRINšOT/JUTJUB
27/02/2024 u 20:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Niko ne zna da li će Rajan Gosling osvojiti Oskara, ali fanovi „Barbi“ iščekuju dodelu zbog nečeg drugog

Kenova pjesma je već postala himna

Film „Barbi“ je definitivno obilježio prošlu godinu. Iako Greta Gervig i Margo Robi nisu nominovane za Oskara, svi željno iščekuju da li će na kraju film uspjeti da dobije zlatnu statuu za najbolji film i da li će Rajan Gosling osvojiti Oskara za ulogu Kena.

Ipak, bez obzira na krajnji ishod, fanovi filma „Barbi“ imaju zagarantovanu „utješnu nagradu“ na dodjeli, jer je sada i zvanično potvrđeno da će Gosling u Dolbi teatru izvesti Kenovu pjesmu iz filma, 10. marta na 96. dodjeli Oskara.

Zanimljivo je da su ranije novinari Goslinga pitali da li uopšte postoji takva mogućnosti, na šta je glumac bio veoma sumnjičav.

- Djeluje kao preveliki rizik. Ne znam kako bi to funkcionisalo. Ali ja sam otvoren za ovu opciju - rekao je tada, dodajući da je Kenova pjesma sada već postala „himna i da će trebati budžet“.

Ipak, kao što vidimo, Gosling, je na kraju odlučio da rizikuje.

Inače, uopšte nije bilo planirano da numeru "I’m Just Ken” u filmu pjeva on, međutim kada je čuo Rajan je insistirao da je otpjeva.

Pjesma o tužnom životu Kena koji nikako ne može da dopre na mjesto koje zaslužuje u Barbi svijetu, nagrađena je nedavno na Critics Choice Awards i sam Gosling je bio toliko šokiran da je njegova reakcija postala hit na internetu.

Videćemo kako će sve to izgledati uživo, u Dolbi teatru, 10. marta, ali ako bude upola kao na snimanju spota, sve one koji budu gledali ceremoniju čeka dobra zabava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:11