/ -INSTAGRAM
13/01/2024 u 12:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Omiljena TV serija otkazana nakon sedam sezona

ABC-ova serija „The Good Doctor" više se neće snimati

ABC-ova serija "The Good Doctor" više se neće snimati. Posljednja, sedma sezona premijerno će se početi prikazivati 20. februara. The Good Doctor temelji se na istoimenoj južnokorejskoj seriji iz 2013., a kreirao ju je David Shore. Počela se emitirati 2017. Freddie Highmore glumi dr. Shauna Murphyja, autističnog hirurga s problematičnom prošlošću koja ga progoni dok se prilagođava surovoj realnosti koja dolazi s poslom doktora.

- "Ovo se ne događa", "Ova serija je bila baš dobra", "Definitivno će mi nedostajati", "Tužno je znati da je došao kraj", "Hvala vam što ste snimili seriju koja autizam prikazuje u tako pozitivnom svjetlu, sa svim usponima i padovima", "Ne želim da završi, nedostajat će mi svi likovi" - neki su od komentara ožalošćenih fanova na X-u. Glavni glumac Freddie Highmore takođe je komentarisao vijest.

- Uvijek ću biti zahvalan producentima i veoma talentovnoj glumačkoj postavi, scenaristima i svima koji su omogućili ovu seriju. Hvala svima koji su nas gledali - poručio je glumac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 20:44