/ -Z.K.MUNJA
03/04/2024 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počinju audicije za Zezde Granda 2024/25

Postani nova muzička zvijezda

Iako je ovogodišnja sezona za "Zvezde Granda" uveliko u toku, kreativni direktor "Granda" Saša Popović kreće u potragu za novim muzičkim zvijezdama.

"Grand" produkcija ogranizuje prve audicije "Zvezda Granda" za sezonu 2024/25, a Popović sa svojim timom saradnika već 6. maja stiže u Tuzlu, gdje će biti održana prva audicija i to u "Bosanskom kulturnom centru".

Sedmog maja ekipa "Granda" stiže u Banju Luku, a mjesto audicije je "Dječije pozorište RS".

Osmi maj rezervisan je za nove pjevačke nade iz Mostara, dok će audicija u Sarajevu biti 9. maja u studiju Nove televizije. Posle Bosne i Hercegovine, stručni tim "Grand" produkcije organizovaće audicije i u Srbiji.

Već 20. maja održaće se audicija za "Zvezde Granda" u Nišu, zatim 21. u Novom Sadu i 22. u Beogradu. Potencijalne kandidate Saša Popović pokušaće da pronađe i u Skoplju 3. juna, kada je zakazana audicija za "Zvezde Granda".

Mesto održavanja audicije u Skoplju je studio Sitel tevelizije. 

Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak tačno u podne (12 časova). Dođite, iskoristite svoju šansu da se takmičite u najuzbudljivijem muzičkom šou programu regiona, jer možda baš vi postanete nove zvijezde "Grand" produkcije.

Svim kandidatima želimo puno sreće na audiciji i nadamo se da se vidimo od jeseni u novoj sezoni "Zvezda Granda",navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:02