Podgorički pazar / -PODGORIčKI PAZAR
19/12/2023 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Praznična atmosfera na Podgoričkom pazaru

Ova sedmica je u znaku domaćih muzičara

Praznična atmosfera u glavnom gradu uveliko se razbuktava na Podgoirčkom pazaru gdje iz večeri u veče imamo predstavnike domaće i regionalne scene uz koje sa čašicom kuvanog vina i dobre pjesme zaigra i staro i mlado.
Nakon nastupa Kikija Lesendrića i Pilota, koji su nastupili u nedjelju uveče, ove sedmice nas očekuje druženje sa domaćim umjetnicima.
Sinoć su Podgoričani uživali uz Ninu Žižić, večeras se družimo sa Andreom Demirović, a sjutra nas na istom mjestu čekaju Parampaščad, dok je za četvrtak rezervisan bend Neonoen.

U petak 22. decembra u 19h, na Podgoričkom pazaru, na redu su predstavnici hip-hop scene i to oni najpopularniji crnogoski izvođači. Who See i Radnom pored svojih standardnih repertoara, će podgoričkoj publici premijerno predstaviti i numera sa novih i aktuelnih albuma "Kako jeste i kako je moglo" i "Origano". Nastupe će dj setom otvoriti DJ Mono.

Vikend je posvećen najmlađima, u subotu, u 11 sati, održaće se humanitarni događaj "Srce za djecu", a u večernjim satima pjevaće Danijel Alibabić, dok će u nedjelju dnevni spektakl uveličati Valentinine Zvjezdice, a uveče će zapjevati Itana Dragojević i Mladen Nikčević bend.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:30