Mustii pjeva na Eurosongu za Belgiju / -ESCSERBIA
20/02/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Belgijski predstavnik na Eurosongu 2024: Mustii predstavio "Before the party‘s over"

Mustii će svoju pjesmu izvesti 9. maja, u drugoj polufinalnoj večeri

Belgijski predstavnik Mustii predstavio je svoju ranije najavljenu evrovizijsku pjesmu "Before the party‘s over".

Belgijanci su bili prvi koji su odredili svog učesnika za završnicu u Malmeu, a najavljena Mustiijeva pjesma "Before the party‘s over" premijerno je emitovana 20. februara u jutarnjoj emisiji "Le 8/9" na kanalu La 1 i na Jutjub kanalu Pjesme Evrovizije. Pjesma je specifična i po horskim dionicama prisutnim pred kraj numere, koje su otpevali obožavaoci nakon pjevačevog poziva i koji su se sklapanjem ugovora odrekli prava na korišćenje svog glasa.

Mustii će svoju pjesmu izvesti 9. maja, u drugoj polovini učesnika 2. polufinalne večeri.

Mustii iliThomas Mustin, poznat je kao talentovan glumac i pjevač svoje generacije u Belgiji. Kao glumac, afirmisao se ulogama u raznim pozorišnim i igranim produkcijma, poput uloga u čuvenim belgijskoj seriji La trêve i filmovima: Grave, Un petit boulot i L‘echange des princesses. Može da se ponosi i antagonističkom ulogom u filmu iz 2017. Je voulais juste rentrer chez moi pre nego što je 2019. dobio ulogu u pozorišnoj adaptaciji "Hamleta".

Thomas Mustin svoju muzičku karijeru gradi pod scenskim imenom Mustii i iza sebe ima dva izdata albuma: "21st Century Boy" i "It‘s Happening Now", rasprodate turneje i nagradu za "Otkrovenje godine" na manifestaciji D6bels Music Awards. Kao pjevač, Thomas Mustin osvojio je publiku zadivljujućim glasom, koji u isto vrijeme deluje i moćno i krhko. Prije puta u Švedsku, Mustii je promovisao film La nuit se traîne i učestvovao je u šouu Drag Race Belgique, gdje je bio jedan od članova žirija

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:25