Danijela Martinović / -SKRINšOT/JUTJUB
05/04/2024 u 17:15 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Danijela Martinović novi singl posvetila svim ženama: Žena došla neočekivano, ali pogađa namjerno

"...Da prašta neoprostivo, Kad boli neopisivo...", stihovi su njene pjesme

Danijela Martinović je objavila pjesmu ‘Žena‘, za koju je rekla da je posljedica dobrih namjera. Stigla je neočekivano, ali pogađa namjerno.

- U moj život došla je kao i većina lijepih okolnosti koje su mi se dogodile posljednjih godina – potpuno neočekivano. Muziku, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni slovenački autor Raay, a stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih tekstopisaca Nenad Ninčević - rekla je je Danijela.

Pjesmu je posvetila svim ženama.

- Ženama svih životnih dobi – i vjerujem da nema nijedne koja se u njoj neće pronaći na neki način. Otpjevala sam je iz srca za sve nas - dodala je.

Danijela se ovih dana priprema za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. maja. Uz brojne hitove, i novu će pjesmu izvesti uživo u Lisinskom, kada najavljuje veče koja sigurno neće pasti u zaborav.

- Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu - istakla je Danijela.

Pjevačica je objasnila što znači snaga žene o kojoj i govori njen novi singl.

- Upravo je snaga žene u njenoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu i u svemu onom što je u suprotnosti sa snagom kakvom poznajemo i kako je najčešće definišemo. Narod kaže da na muci se poznaju junaci, a ja kažem na muci se poznaju i junakinje. Jer danas biti žena pred koju se stavljaju brojni izazovi, a u svakom od njih traži se da bude najbolja - junački je čin. Žena zna kako kroz patnje i sudare života oformiti osobnost. Žene su se dokazale i u dobru i u zlu, u mogućim i potpuno nemogućim situacijama pokazujući svoju nadljudsku energiju i snagu - rekla je.

Ukratko, sve to o čemu Danijela govori lako se da iščitati kroz muziku upravo u pjesmi ‘Žena‘.

‘Rođena zato žena je /Da voli i kad ne smije /Kad svima dosta postane /Jedino ona ostane /Da voli ludo bezgrešno /I gine zato pogrešno /Da prašta neoprostivo /Kad boli neopisivo...‘, stihovi su njene pjesme.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 01:40