Dženifer Lopez / Instagram
08/01/2024 u 09:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Dženifer Lopez u čarobno romantičnoj bajkovitoj haljini zasjenila Holivud

Latino diva je mamila poglede u nježno roze kreaciji kojom je istakla savršenu figuru pješčanog sata i naglasila prepoznatljive obline, a prekrasna haljina nosi potpis brenda visoke mode "Nicole + Felicia"

Definitivno jedno od najglamuroznijih i najljepših izdanja latino dive...

U nedjelju uveče je u Los Anđelesu održana svečana dodjela Zlatnih globusa, a među najzapaženijim zvezdama crvenog tepiha bila je Dženifer Lopez, koja je zablistala u glamuroznom i romantičnom izdanju.

Latino diva je mamila poglede u nježno roze kreaciji kojom je istakla savršenu figuru pješčanog sata i naglasila prepoznatljive obline, a prekrasna haljina nosi potpis brenda visoke mode "Nicole + Felicia".

Dramatičan šlep i puf rukavi s detaljima od raskošnih cvjetova krase ovu naizgled jednostavnu toaletu koja potpuno pjevačicina leđa potpuno otkriva.

Džej Lo je perfektan stajling upotpunila skupocjenim minđušama i torbicom od roze šljokica, te romantičnom, talasastom frizurom koja joj je savršeno pristajala.

Na dodjelu nagrada je stigla u društvu supruga Bena Afleka, koji je za ovu priliku nosio klasično crno odijelo i bijelu košulju, a dogovorili su se da na događaj uđu odvojeno te tako izbjegnu davanje izjava.

Ipak, slavna pjevačica se zagonetno našalila na pitanje o braku...

Pogledajte i kako je izgledalo pripremanje za ovaj glamurozan događaj na Beverli Hilsu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 13:53