Pankreas uz Čelik / Bend Punkreas
06/03/2024 u 19:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nikšićki Pankreas i Dječji hor Zahumlje objavili pjesmu "1957": Posvećeno FK Čelik

Klubu kojeg su navijači i ljubitelji podigli iz pepela

Nikšićki pank rok bend Pankreas još jednu pjesmu posvetio je fudbalskom klubu Čelik.

Prije dvije godine objavili su himnu posvećenu klubu povodom ponovnog oformljavanja kluba od strane ljubitelja i navijača. Pjesma Čelik Šampion je nastala 2022, a snimana je i miksana u studiju "Disorder". Snimanje, miks i mastering uradio je Bojan Dobrilović, dok je tekst djelo članova benda.

Sada su momci iz benda uz pomoć Dječjeg hora Zahumlje objavili numeru "1957" posvećenu takođe FK Čelik.

- Pjesma je posvećena fudbalskom klubu Čelik kojeg su iz pepela podigli navijači i ljubitelji kluba, a koji odavno predstavlja širi sportski i kulturološki kontekst grada Nikšića, i koji ujedinjuje lokalnu zajednicu - napisali su uz objavu na Jutjub kanalu. Snimljeno u februaru 2024. godine u muzičkom studiju JU "Zahumlje" Nikšić, snimatelj i producent je Bojan Bojanić.

Punkreas čine Goran Dabović Dabo- vokal, MIhailo Bulajić- gitara, vokal, Bojan Kandić- gitara, vokal, Veljko Vučurović- bas gitara, vokal, Đorđije Njunjić- bubnjevi.

Na pjesmi su svoj doprinos dali članovi Dječijeg hora Zahumlje, na čelu sa dirigenticom Milenom Popović, Lucija i Blanka Mumović, Nikolina Todorović, Nikolina Orbović, Sofija Grozdanić, Sofija Bulatović, Alisa Bogdanović, Nevena Kaljević, Irina Nenezić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 15:32