Teya Dora i Baby Lasagna / -RTS
01/04/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Teja Dora u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju

Predstavnica Srbije na "Pjesmi Evrovizije" protekla tri dana je provela u glavnom gradu Španije

Zagrijavanje za ovogodišnji "Evrosong" je zvanično počelo. Predstavnica Srbije Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gdje je sada prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pjesmu "Ramonda".

image

Teya Dora na evrovizijskoj turneji

-RTS

Na ovim koncertima pred "Pjesmu Evrovizije" u maju, evrovizijski predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pjesme publici i da se povežu sa fanovima. Pjesma Ramonda već je postala omiljena.

- Volim ovu pjesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvjetovi, definitivno. Volim vašu pjesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pjesma i da slušate Veroniku - kaže Raiven, predstavnica Slovenije na "Pjesmi Evrovizije".

- Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polufinalima. Dopada mi se način na koji Teja Dora pjeva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni ‘Evrovizije‘. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila - navodi Jolanda, predstavnica Portugalije na "Pjesmi Evrovizije".

Teja Dora i hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja zajedno su rekreirali fotografiju na kojoj su Lorin i Karija, prošlogodišnji takmičari koji su odnijeli prvo i drugo mjesto. Bejbi Lazanja vjeruje da zajedno prolaze u finale.

image

Teya Dora na evrovizijskoj turneji u Madridu

-RTS

"Da, da, idemo u finale, definitivno!", siguran je predstavnik Hrvatske na "Evroviziji".

Nakon Madrida, Teja Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Srbija će se na "Pjesmi Evrovizije" takmičiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:41