Teya Dora sa Ramondom putuje u Malme / -NIKOLA RISTIć/RTS
03/03/2024 u 00:34 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Teya Dora će predstavljati Srbiju na Eurosongu

Sa dvije 12-ce i 10 poena od publike Ramonda je ostvarila trijumf na Pjesmi za Evroviziju, iako je najveći broj glasova publike pripao Breskvici

Teya Dora i numera Ramonda predstavljaće Srbiju na Eurosongu u Malmeu. Sa dvije 12-ice od žirija i 10 glasova od publike Teya Dora može da pakuje kofere za Švedsku gdje će 7. maja nastupiti u prvom polufinalu 68. izbora za najljepšu pjesmu Evrope.

- Hvala svima. Neću vas razočarati - poručila je nakon proglašenja Teya Dora.

Na drugom mjestu završila je Breskivca, koja je od početka izbora važila za favorita takmičenja. Ona je od žirija dobila samo jednu 12-icu, dok je od publike dobila ubjedljivo najviše glasova.

Žiri u sastavu: Zoran Živanović Žika – muzičar i kompozitor, Ivana Rašić – Saјsi Em-Si, reperka i tekstopisac, Deјan Petrović – muzičar i frontmen trubačkog orkestra, Aleksandar Sedlar – kompozitor, dirigent i multiinstrumentalista i Mariјa Šerifović – pevačica, kompozitorka i pobednica „Evrosonga“ imali su težak zadatak da od 16 izvanrednih, žanrovski možda i najraznovrsnijih učesnika, izaberu samo jednog.

U finalu Pjesme za Evroviziju pored pobjednice nastupili su i Iva Lorens sa numerom Dom, Džordži je otpjevao Luna park, Breskvica  Gnezdo orlovo, Hristina je predstavila svoj Bedem,  Marko Mandić – Dno, M.ira – Percepciјu, Nemanja Radošević – Јutra bez tebe, Milan Buјaković – Moјe, tvoјe, „Keni niјe mrtav“ – Diјamanti, Zorјa – Lik u ogledalu, Zeјna – Naјbolja, Konstrakta – Novo, bolje, Bojana & David – NO, NO, NO, Lena Kovačević – Zovi me Lena, Dušan Kurtić – Za tebe živim.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 19:59