Plesni klub Diamond / -PLESNI KLUB DIAMOND
07/07/2022 u 11:52 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Plesači tivatskog Diamonda zasijali na Evropskom prvenstu u Makedoniji

Za Crnu Goru u hip hop disciplini po prvi put Tivćani donijeli jedno srebro i jednu bronzu

Sportsko plesni klub Diamond iz Tivta, predstavio se sa tri solo plesača i jednom formacijom na Evropskom prvenstvu u Makedoniji, na kome je učestvovala 21 zemlja.

- Za Crnu Goru u hip hop disciplini po prvi put donijeli smo jedno srebro i jednu bronzu. Hana Kokot šest godina, u kategoriji mini kids, u konkureciji sa odličnih 12 plesača, uzela je srebrnu medalju - kazala je Aleksandra Pravilović osnivač i trener SPK Diamond, za Radio Tivat.

Una Marija Kokot, u kategoriji djece, od 42 učesnika donijela je bronzu. Karolina Lukić, od 120 takmičara, plasirala se u četvrtfinale i zauzela 11. mjesto. Formacija je uzela 17. mjesto.

- Naše prvo veliko takmičenje, prvo predstavljanje Evropi, a ovakvi rezultati. Ja sam preponosna na svu moju djecu i njihov napredak. Ogroman uspjeh za djecu, njihove porodice, sugrađane i Crnu Goru. Djeca idu na zasluženi odmor do septembra, a onda još jače i bolje u nove pobjede. Ovo je veliko iskustvo za mene kao trenera, a i za djecu. Klub se prvi put pojavio na ovakvom takmičenju, poslije tri godine postojanja i donio Crnoj Gori ovakve uspjehe - naglasila je Pravilović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:46