Monika Beluči / Shutterstock
29/04/2023 u 23:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poruka Monike Beluči ženama koje misle da su ostarile: Nikada više ne bih željela da imam 20 godina

Monika Beluči važi za jednu od najljepših glumica

Ljepota nije povezana sa godina, ljepota je ono što zrači i isijava iz žene. Najljepši smo zapravo kada smo svoji i autentični, a takvi smo i kada starimo. Naše tijelo se mijenja, naša koža se mijenja, suočavamo se sa promjenama, ali i te promjenie su blagoslovi. Svaka bora može da bude jedna uspomena, a seda vlas da nas podsjeti na mudrost. Sve zavisi od načina na koji posmatrate.

Mnogi smatraju da je Monika Beluči jedna od najljepših žena na svijetu, da ima posebnu prirodnu ljepotu, a njen izbor da ostari sa osmijehom na licu i dostojanstveno, inspiriše mnoge žene širom svijeta. Ona svojim primjerom pokazuje da starost može da bude lijepa i sjajna, a u jednom intervjuu istakla je:

"Moramo da se pomirimo sa ovim. Ovo moramo smatrati srećom: ako ostarimo, to znači da živimo dug život. Duša raste kada tijelo vene".

U ohrabrujućim porukama o starenju i procesu raznih promena sa kojima se žena suočava, Monika motiviše mnoge dame da prihvate sebe i da vjeruju da su sjajne baš onakve kakve jesu.

"Nikada više ne bih željela da imam dvadeset godina. Sada sam mnogo srećnija nego tada, jer u tim godinama tek upoznajemo sebe, pokušavamo da shvatimo ko želimo da budemo, patimo od sumnje u sebe. Sada tačno znam šta mi treba i bez čega mogu da živim."

"Za mene, postajati starijom znači – postajati boljom!"

"Ljepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoje ništa osim ljepote", ovo su samo neke od izjava neodoljve Monike Beluči.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:04