Rasta  / -INSTAGRAM
12/09/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rasta otkrio da li se Ana Nikolić pojavljuje u njegovom filmu „3211"

U filmu igraju i legendarni glumci, ali reperova bivša supruga Ana Nikolić se ne pojavljuje

Reper Stefan Đurić Rasta će 19. septembra imati premijeru filma "3211", koji će prikazati njegov život dok je bio u zatvoru.

Ono što je najemotivnije u cijeloj priči jeste to kako je prikazao njegovu ćerku Taru, koju je dobio u braku sa pjevačicom Anom Nikolić.

– Ja sam uvijek pričao da će me Tara pitati gdje sam bio sve to vrijeme, na najboji način ću moći da joj objasnim zbog čega sam joj nedostajao toliko. Nisam želio da mi Tara dolazi u posjete, mislila je da sam u Njemačkoj. Uvijek će doći momenat da se sve objasni. Sve se dešava s razlogom – rekao je Rasta, pa dodao:

– To je jedna forma koju smo napravili možda revolucionarno, mi ga zovemo muzički film, ima elemenata drame, prvi put sam ja u ulozi glumca. Glumim sebe. Gledaoci će moći iz mog ugla da vide šta se desilo bez nekog uljepšavanja. Priča je poučna, nije glorifikovanje, nema eksplicitnog sadržaja. Zaista pametno priča koja će dati dosta dobre zaključke.

Reper se potom osvrnuo i na to kako se on osjećao u tim trenucima.

– Nimalo nije bilo smiješno biti tamo, sve je za ljude. Ili si bio u vojsci ili u zatvoru, što kaže moj deda. Naučiš šta je disciplina. Unutra nisam imao nikakvih problema zaista. Imao sam koliko toliko lijepe momente i tenutke. Ja sam vjernik i gledam prvo da se zahvalim Bogu i gledam šta mogu u tom trenutku da radim i kako da racionalizujem. Pisao sam unutra album, scenario za spot. Ja sam u jednom momentu samo jurio za sveskom i olovkom i pisao sam pjesme. Neke sam prodao, neke sačuvao. Radujem se kao da mi je prvi album. U jednom momentu sam imao kućnu ćeliju koja je bila kao zatvorska. Nosio sam nanogicu. Volio sam da pozovem komšije da dođu da vide kako to izgleda.

U filmu igraju i legendarni glumci, ali reperova bivša supruga Ana Nikolić se ne pojavljuje.

– Postoji velika ekipa poznatih glumaca. Sultanović, Rale Milenković. Imao sam tremu prvi put posle dugo vremena. Imao sam i odgovornost. Lako je raditi sa veličinama, bio sam oduševljen. Tare ima u filmu kao neizostavni dio mog života, ona je stalno prisutna. Ana nema udio u filmu, ja sam prvi bio u nekom momentu da se ona pojavi da glumi sebe. Imao sam mnogo materijala, ali žao mi je. Možda ću neki dio materijala da stavim u spot – poručio je Đurić za domaće medije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. novembar 2023 13:12