Pike i Šakira / - FOTO: DRUšTVENE MREžE
21/01/2023 u 11:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šakirina pjesma ruši rekorde: Prozvala bivšeg i sakupila preko 166 miliona pregleda

Pjesmu je napisala nakon što je objavljeno da se rastala sa Pikeom, sa kojim je provela 12 godina i dobila dva sina. Razlog je njegova prevara sa 23-godišnjom Klarom Marti

Nešto više od nedelju dana otkako je objavila pesmu "BZRP Music Sessions #53", Šakira je postigla jedan od najvećih uspjeha u dosadašnjoj karijeri.

Na Jutjubu ova numera broji preko 166 miliona pregleda i trenutno je na trećem mjestu trending liste, a pjesma je hit i na drugim društvenim mrežama.

Na Instagramu i TikToku popularna Kolumbijka objavila i novi plesni izazov, koreografiju za ovu pjesmu koja je postala viralni hit.

Snimak na kojem igra u teretani sa tri plesačice za nekoliko dana prikupio je milionske preglede. Na Instagramu trenutno ima 4.4 miliona pregleda, a na TikToku čak 109.5 miliona.

U ovoj numeri Šakira je brutalno isprozivala Pikea, a samo neki od stihova su: „Bila sam preveliki zalogaj za tebe i zato si sa jednom istom kao ti“, „Ostavio si mi svekrvu za komšinicu, sa novinarima na vratima i poreskim dugom“, „Razumijem da nije nije moja krivica i da te kritikuju, ja samo pravim muziku, žao mi je ako ti to smeta“, „Vučica kao ja nije za momke poput tebe, mijenjao si Roleks za Kasio i Ferari za Tvingo“ i drugi.

Pjesmu je napisala nakon što je objavljeno da se rastala sa Pikeom, sa kojim je provela 12 godina i dobila dva sina. Razlog je njegova prevara sa 23-godišnjom Klarom Marti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:34