Margo robi / -JUTJUB/SKRINSOT
01/02/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Barbi" prekinula ćutanje: Otkrila šta misli o izostanku nominacije za "Oskara"

Greta Gerving je trebalo da bude nominovana za rediteljku jer ono što je napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri

Uz pomoć svog stiliste Endrjua Mukamala, glumica Margo Robi je cijelog ljeta predstavljala film ‘Barbie‘ i svoju novu ulogu u kojoj je zablistala. Međutim, iako se o toj ulozi puno pričalo, nominacija za nagradu "Oskar" ipak je izostala.

Iako film ima veliki broj nominacija za prestižnu nagradu, ona kao glavna zvijezda filma te Greta Gervig kao redateljka ostale su bez svog mjesta u počasnoj trci.

I nakon što su društvene mreže svoje već ‘odludovale‘, oglasila se i australijska glumica koja se posljednjih mjeseci kreativnim outfitima pretvorila u pravu lutkicu.

- Nema načina da budeš tužan kada znaš da si ovako blagoslovljen - rekla je Robe dodavši da je u ekstazi zbog osvojenih osam nominacija za film.

Ipak, pridružila se svojim kolegama Rajanu Goslingu i Americi Fereri u izražavanju nezadovoljstva zbog izostanka nominacije za redateljku, prenosi tportal.

- Očito mislim da bi Greta trebalo da bude nominovana za rediteljku jer ono što je napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, ono što je izvukla, to stvarno i jest. Ali bila je to nevjerovatna godina za sve filmove - rekla je glumica svjesna velike konkurencije.

Film "Barbie" zaradio je više od milijardu dolara u bioskopima, a pokrenuo je brojne reakcije, čak više i od onog što je filmska ekipa mogla da sanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 07:48