/ -INSTAGRAM
19/01/2024 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bred Pit rekorder u bizarnom izazovu

Glumac poznat po ulozi Brendona Volša iz serije Beverli Hils, 90210 priznao je da su on i Bred Pit, dok su stanovali zajedno, imali običaj da izazivaju jedni druge u tome ko može da izdrži najduže bez tuširanja

Glumac Džejson Pristli (54) je u nedavnom intervjuu govorio o svom nekadašnjem cimeru Bredu Pitu (60) i navikama koje su dijelili dok su živjeli u dvosobnom stanu, u vrijeme kada su tek počinjali da grade karijeru.

Glumac poznat po ulozi Brendona Volša iz serije Beverli Hils, 90210 priznao je da su on i Bred Pit, dok su stanovali zajedno, imali običaj da izazivaju jedni druge u tome ko može da izdrži najduže bez tuširanja, prenosi RTS. Pristli je u emisiji Uživo sa Keli i Markom priznao da je pobjednik u bizarnom nadmetanju upravo bio Bred, koji je uvijek mogao "najduže da izdrži bez tuša". "Bred, uvijek je pobjeđivao Bred. Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao da dozvoli sebi da se dugo ne tušira", ispričao je Pristli.

Džejson je takođe iznio detalje o tome kako su on, Bred i treći cimer živjeli.

"Živjeli smo u dvosobnom stanu u zaista užasnom dijelu Los Anđelesa. U frižideru smo jedino držali pivo..."

Ovo nije prvi put da je Džejson javno govorio o svojoj prethodnoj životnoj situaciji sa Bredom. U svojim memoarima iz 2014. prisjeća se kako je jednog dana ušao u svoj stan i pronašao "visokog mršavog momka" kako spava u njegovom krevetu. Iako u to vrijeme nije poznavao neočekivanog posjetioca, dogovorili su se, i Bred je ubrzo postao treći cimer u njegovom stanu, prenio je svojevremeno Holivud riporter. "Svi smo bili švorc", napisao je Džejson o vremenima kada su on i Bred živjeli prije njegovog velikog angažmana u Beverli Hilsu i Bredovog u Telmi i Luiz.

"Živjeli smo na instant rezancima i jeftinom pivu", dodao je glumac.

Godine 2017, Džejson je ispričao da su on i Bred na kraju krenuli svojim putem ranih 1990-ih, kada su obojica uživali u uspješnim karijerama, koje su, kako je istakao, išle "u toliko različitim pravcima, da smo izgubili kontakt jedni s drugima".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 13:18