Šanel spojio Bred Pita i Penelope Kruz / -SKRINšOT/JUTJUB
05/03/2024 u 21:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Neočekivan spoj na ekranu: Penelope Kruz i Bred Pit prvi put zajedno

Glumački par je kratkom crno-bijelom filmu prvi put bio i ljubavni par

Dok svijetske zvijezde pune ulice Pariza tokom Nedjelje mode u ovom gradu, neočekivani par je otvorio reviju modne kuće Šanel. Neočekivano pojavljivanje Bred Pita i Penelope Kruz oduševilo fanove koji su poželjeli ponovo da ih vide zajedno.

Bred Pit i Penelope Kruz pojavili su se u kratkom crno-bijelom filmu kao ljubavni par, kojim je odata počast francuskom odmaralištu Deauville na koji je cijela revija bila fokusirana.

U filmu Pit i Kruz su rekreirali scene iz klasika, francuskog Oskarom nagrađenog filma iz 1966. godine "A Man and a Woman".

Reditelj filma Klod Leluš takođe je prisustvovao reviji, a stigao je u pratnji upravo Penelope koja je još 2018. godine postala ambasadorka brenda. Pit nije prisustvovao ovom događaju.

Deauville je mjesto gdje je Gabriel Coco Šanel otvorila prvu prodavnicu francuskog luksuznog brenda prije više od jednog vijeka, a kreativna direktorica Virdžinia Viard strukturirala je cijelu reviju kao omaž Deauvilleu, mjestu koje je inspirisalo Gabriel.

Penelope je za Vogue govorila o svom iskustvu i bliskoj saradnji sa Bredom po prvi put.

- Snimanje za Šanel trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Svi smo željeli da je Bred mogao otati ovdje danas, ali on radi na filmu – usput rečeno – radi sa mojim suprugom. Ipak, bilo mi je sjajno radeći sa Bredom - kazala je glumica.

Uzevši u obzir da su Kruz i Pit prvi put zajedno na ekranu fanovi su bili prilično iznenađeni, a mnogima se dopalo kako izgledaju kao par te su pisali kako bi voljeli da ih vide i u drugim projektima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:49