Britni Spirs / -SKRINšOT/INSTAGRAM
04/01/2024 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Britni Spirs se ne vraća na muzičku scenu: Objavom šokirala i rastužila fanove

Ja sam pisac iz sjenke i iskreno uživam u tome, napisala je pjevačica

Nedavno se pojavilo nekoliko tvrdnji da Britni Spirs i njen tim traže tekstopisce za novi album. Sada ih je sama pjevačica demantovala. Međutim, ona nije samo demantovala ove tvrdnje, već je najavila da prekida svoju karijeru.

U postu koji je na Instagram postavila 3. januara, Spirs je podijelila sliku žene sa odsječenom glavom muškarca na tanjiru. Muškarac na slici neodoljivo podseća na Isusa Hrista, te je to doprinijelo dramatičnosti. Slika je očigledno trebala da nagovijesti da će ovaj post biti posebno šokantan – i bio je.

U opisu slike je demantovala sve navode da će uopšte biti novog albuma. Ovu priliku je iskoristila da još jednom ospe paljbu po medijima, navodeći da je većina vijesti smeće. U nastavku objave je potvrdila i strah svojih fanova, a to je da više nikad neće snimiti novi album.

- Nikad se neću vratiti u muzičku industriju !!! Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge ljude. Za one od vas koji su čitali moju knjigu, postoji mnogo stvari koje ne znate o meni. Napisala sam preko 20 pjesama za druge ljude u poslednje dvije godine. Ja sam pisac iz sjenke i iskreno uživam u tome. Ljudi takođe govore da je moja knjiga objavljena bez mog odobrenja nezakonito i to je daleko od istine. Jeste li čitali vijesti ovih dana??? Tako sam voljena i blagoslovena.

Spirs nije objavila novi album od 2016, kada je izbacila Glory. Mnogo godina nakon toga, nije radila na muzici, već se fokusirala na nastupe u Las Vegasu. U to vrijeme, ona je još uvijek bila pod starateljstvom svog oca. Slobodna žena je postala tek posle 2021, posle čitavih 13 godina. Njena autobiografija se pojavila krajem prošle godine i podigla je mnogo prašine, kako zbog odnosa sa porodicom, tako i zbog nepoznatih detalja njenog odnosa sa bivšim dečkom Džastinom Timberlajkom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:39