Đorđe David / -SKRINšOT/INSTAGRAM
29/01/2024 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đorđe David zamolio medije da ne pišu neistine: Pravite mi pakao od života

Pjevač je i dalje u Sjevernoj Makedoniji, njegova dokumenta se nalaze u tužilaštvu u Kumanovu

Đorđe David, muzičar i član žirija Zvezda Granda, nedavno je doživeo saobraćajnu nereću u Sjevernoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena. Oglasio se iz te zamlje i otkrio da se njegova dokumenta nalaze u tužilaštvu.

Muzičar se oglasio u Instagram priči i zamolio medije u Makedoniji i Srbiji da ne nagađaju šta se dešava, jer će se on po povratku u Srbiju sam oglasiti.

- Imajte bar malo empatije i razumijevanja prema situaciji u kojoj se nalazim i da ne plasiraju naslove koji nemaju veze s istinom. Naime, ja nisam dobio dokumenta, ja nisam napustio Makedoniju. Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu. Svaki vaš naslov koji objavljujete meni ovdje prave problem i izaziva mržnju kod ovih ljudi u Javnom tužilaštvu jer misle da vam ja te informacije dajem. Otežavate mi situaciju, pravite mi pakao od života. Nemojte da budete ishitreni, uzmite neki leksilijum, popijte, smirite se, neko pivo posle, lijepo zaspite, ostavite mene na miru. Kad budem uzeo dokumenta i kad pređem granicu ja ću prvi da se javim i da to obnarodujem. Hvala na razumijevanju - rekao je David u videu na Instagramu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 05:42