Cypress Hill saLondonskim simfonijskim orkestrom / -SKRINšOT/JUTJUB
25/03/2024 u 15:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Muzička saradnja koju su samo Simpsonovi mogli predvidjeti: Evo šta su opet pogodili

Jedna od najčudnijih muzičkih kolaboracija

Simpsonovi su kroz godine pokazali da mogu predvidjeti budućnost u brojnim epizodama, a čini se da im je to opet pošlo za rukom i to neočekivanom muzičkom saradnjom.

U prošlosti, zapažena predviđanja Simpsonovih uključivala su leteći ulazak Lady Gage na Super Bowl, borbu SAD protiv stršljena ubica, bolest koja je jezivo slična covidu pa do predsjedničkog mandata Donalda Trumpa. U stvari, Matt Groening i ekipa bili su u stanju da predvidje neke od značajnijih svjetskih događaja posljednjih godina, ma koliko bili bizarni.

Ovog puta animirana serija je bila u stanju da predvidi jednu od najčudnijih muzičkih kolaboracija.

Tokom "Homerpalooze", hip hop grupa Cypress Hill se može vidjeti kako sarađuje sa Londonskim simfonijskim orkestrom na muzičkom festivalu. U isječku iz epizode koja je prvi put emitovana 1996. godine, na muzičkom festivalu se pitaju ko je naredio da stigne orkestar optužujući upravo članove Cypress Hilla.

Muzičari zatim nakratko razgovaraju između sebe prije nego što priznaju da misle da bi se možda mogli uklopiti u orkestar, prije nego što ih pitaju da li znaju njihovu hit pjesmu "Insane in the Brain".

Sada, skoro tri decenije kasnije, bizarno predviđanje se ostvarilo, kada je Cypress Hill najavio da će nastupiti sa Londonskim simfonijskim orkestrom u Royal Albert Hallu kasnije ove godine.

- Oduševljeni smo što ćemo nastupiti sa Londonskim simfonijskim orkestrom u tako prestižnom prostoru kao što je Royal Albert Hall. To je ostvarenje sna, saradnja koju su samo Simpsonovi mogli predvidjeti - istakli su muzičari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:16