/ -TWITTER
24/05/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Oasis se oglasio poslije zagonetnih poruka

Engleski rokenrol velikani Oasis su se konačno oglasili poslije nekoliko zagonetnih poruka na društvenim mrežama.

Oni će proslaviti izlazak svog kultnog debi albuma reizdanjem u vidu ograničenog LP izdanja, uključujući dosad neobjavljene studijske snimke. Nakon što su proteklih nekoliko dana proveli zadirkujući javnost objavama na svojim društvenim mrežama - što je podstaklo neke obožavatelje koji su željeli da razmišljaju o mogućem ponovnom okupljanju - Oasis je sada potvrdio da će obilježiti 30. godišnjicu svog kultnog debija iz 1994., "Definitely maybe", reizdanjem albuma u potpuno novom formatu.

Dostupan od 30. avgusta 2024., "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" uključivaće pjesme s originalnog snimanja u Monnow Valley studiju - koje je bend odbacio jer su se činile previše uglađenima - kao i isječke s objavljenog albuma snimljenog u Cornwall‘s Sawmills studiju (koje su po prvi put ponovo miksali Noel i Kalum Marinjo).

Štaviše, sadržavaće i neobjavljeni demo "Sad Song", izvorno uključen u "Definitely Maybe" kao bonus pjesma, ova će alternativna verzija umjesto toga istaći Lijamov vokal.

Osim toga, ovo novo reizdanje dolazi s novim umjetničkim djelima originalnog umjetničkog dizajnera Brajana Kenona i originalnog fotografa Majkla Spensera Džonsa, kao i novim bilješkama Alana MekGija iz Creation Records i novinara Hamiša MakBaina, prenosi "DIYmag".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 07:33