/ -JUTJUB/SKRINSOT
30/03/2024 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Twenty One Pilots kreću na svjetsku turneju

Uz najavu turneje, usput su objavili jednu od pjesama s novog albuma pod nazivom "Next Semester"

Twenty One Pilots najavili su veliku svjetsku turneju u sklopu koje će svirati širom Ujedinjenog Kraljevstva, Evrope, SAD i Australije tokom 2024. i 2025. godine.

Turneja se organizuje kao podrška njihovom predstojećem sedmom albumu "Clancy", koji će izaći 17. maja za izdavačku kuću Fueled By Ramen. Nama najbliže lokacije koncerata su, naravno Beč, kao i Milano i Prag.

Turneja će započeti na ljeto u SAD, s prvim nastupom u Denveru 15. avguta. Zatim će nastupati u arenama širom SAD do oktobra, dok će u novembru krenuti u Australiju.

Sledeće godine turneja će ih provesti širom Evrope, počevši u Hamburgu 7. aprila. Pet dana kasnije, 12. aprila, nastupiće u Pragu u O2 Areni. Dan kasnije, nastupaju u Beču, u Wiener Stadthalle. Još jedna od relativno bližih lokacija je Milano, gde koncert održavaju 28. aprila u Forumu. Posle brojnih datuma u Evropi, odlaze u Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku na poslednji dio turneje, koja počinje u Glasgovu 5. maja i odlazak s dvije noći u Londonu od 13. do 14. maja.

Uz najavu turneje, usput su objavili jednu od pjesama s novog albuma pod nazivom "Next Semester".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:00