Budva, 1. januar / - DEJAN LOPICIC
02/01/2024 u 08:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Budva: Željko Joksimović, Marija Šerifović i Nikola Rokvić priredili nezaboravan provod za reprizu dočeka

Prošle godine se obilježilo 20 godina moje karijere, a svi znamo da je moja festivalska karijera počela davne 2004. u Budvi pjesmom “Bol do ludila”. Možda je to i jedna od mojih omiljenih festivalskih pjesama i balada koje danas pjevamo uglas, navela je Šerifović

Glavni gradski trg u Budvi je i u 2024. nastavio da bude epicentar dobrog provoda. Treće veče zaredom u Budvi su nastupile najveće muzičke zvijezde regiona i okupile enorman broj posjetilaca, prenosi Media Biro.

Veče je otvorio talentovani muzičar Nikola Rokvić koji je zagrijao publiku svojim hitovima i obradama pjesama najvećih imena muzičke scene – sve od Olivera Dragovića, pa do Tome Zdravkovića. Cijeli trg je uglas pjevao kompletan Rokvićev repertoar, te je pjevač nakon nastupa izrazio veliko zadovoljstvo načinom na koji je sve proteklo.

- Fenomenalno, odlična atmosfera, odlična organizacija, odlična produkcija, publika je divna, baš sam uživao. Drago mi je što sam baš ovim koncertom započeo novu godinu, kazao je Rokvić.

Dodatnom pozitivnom utisku doprinijela je činjenica što pjevač ima posebnu vezu sa Budvom.

- Cijelo svoje djetinjstvo sam provodio u Budvi, moji počeci su vezani za budvansko šetalište, pa poslije i klubove i diskoteke. Volim Budvu, a posebno Stari grad, dodao je pjevač.

Posebne uspomene za Budvu vežu i slavnu Mariju Šerifović, koja je takođe imala svoju prekretnicu u crnogorskoj metropoli turizma.

- Prošle godine se obilježilo 20 godina moje karijere, a svi znamo da je moja festivalska karijera počela davne 2004. u Budvi pjesmom “Bol do ludila”. Možda je to i jedna od mojih omiljenih festivalskih pjesama i balada koje danas pjevamo uglas. Imam dosta lijepih uspomena kada je Budva u pitanju, a i generalno imam ovdje dosta prijatelja i osjećam se kao kod kuće, kazala je Šerifović.

Ovog puta se Šerifović u Budvu vratila kao potpuno izgrađena umjetnica sa pjesmama koje važe za neke od najpopularnijih na domaćoj muzičkoj sceni, te napravila pravi spektakl. Svojim pjevačkim umijećem i iskrenim tekstovima je pogađala sve emocije mnogobrojne publike u Budvi, a u drugim trenucima ih svojom energijom pokretala na ples.

Atmosfera reprize novogodišnjeg dočeka je došla do potpunog usijanja kada se na binu popeo čuveni Željko Joksimović koji je priredio nevjerovatan nastup prikladan za veliku završnicu najveselije žurke na Balkanu koja je u Budvi priređena za novogodišnje praznike.

- Vrlo sam srećan što sam ponovo u Budvi koncertno poslije sedam godina. Moj posljednji koncert je bio baš prvog januara prije sedam godina i isto ga pamtim kao kišovitog, međutim, kada je krenuo moj nastup kiša je u potpunosti stala što se nadam da će i ovog puta biti slučaj, istakao je Joksimović neposredno pred početak nastupa.

Upravo tako je i bilo ovog puta, senzacionalni Joksimović i more dobro raspoloženih ljudi koji su ispunili cijeli trg ispred Starog grada pobijedili su loše vremenske prognoze. Nevjerovatna atmosfera se samo nadograđivala svakom novom pjesmom, na repertoaru su se našli Joksimovićevi mega hitovi kao što su “Ludak kao ja”, “Varnice”, “Milimetar”, “Drska ženo plava”, a pjevač je budvanskoj publici predstavio i svoju novu pjesmu “1.000 žena”.

- Srećan sam što sam nastavio da pripremam moj dugoočekivani album, koji i ja dugo očekujem, a ne samo publika. Očekujem da se u potpunosti završi u prvoj polovini ove godine, najavio je Joksimović.

image

Budva, 1. januar

- DEJAN LOPICIC
image

Marija Šerifović

- DEJAN LOPICIC
image

Nikola Rokvić

- DEJAN LOPICIC
image

Željko Joksimović

- DEJAN LOPICIC
image

Željko Joksimović

- DEJAN LOPICIC

Iako se podaci o brojnosti i strukturi gostiju koji su za vrijeme novogodišnjih praznika boravili u Budvi i dalje prebrojavaju, sve tri večeri spektakularnog programa još jednom su pokazale da je Budva jedna od najatraktivnijih destinacija za novogodišnje dočeke, kako u Crnoj Gori, tako i šire.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:08