/ IVAN PETROVIC-IPE
26/11/2022 u 23:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Danijel Alibabić objavio spot za pjesmu "Napadam"

Pjesma “Napadam” autora Nemanje Antonića i Milana Laće Radulovića najavljuje dvije muzičke ličnosti Danijela Alibabića kroz album “Dvije strane”

Pjevač Danijel Alibabić ekranizovao je nekoliko pjesama sa novog albuma “Dvije strane” koji će uskoro premijerno predstaviti publici. Već tada znao je da će kao uvertira za novi album prvo izaći pjesma “Napadam” koja ujedno simbolično najavljuje sve brojne aktivnosti koje su pred pjevačem ali i Danijela u nešto drugačijem muzičkom izrazu.

-Preko dvije godine radim na novom albumu i bilo je mnogo situacija u toku ovog procesa koje nisu išle po planu, ali sam i dalje vjerovao da radim pravu stvar. Vi ćete biti najbolji sudija, od danas vas NAPADAM svojim novim pjesmama i spotovima. Prepustite se, uživajte i volite.Pjesma “Napadam” autora Nemanje Antonića i Milana Laće Radulovića najavljuje dvije muzičke ličnosti Danijela Alibabića kroz album “Dvije strane”-objavio je pjevač.

-Konkretno na ovom spotu radilo je 57 ljudi, talentovanih, kreativnih, najboljih u svom poslu. Zahvalan sam na mogućnosti da ih imam u svom timu. Svi su potpisani na mom zvaničnom YT kanalu gdje možete i pogledati spot”, napisao je Danijel na Instagramu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:49