Hamza gusic / -HAMZA
25/01/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Пита маjка" Хамзе Гушића има своју причу

Пjесма ми се свидjела на прву, jедноставна jе, брзо улази у ухо и ниjе неки компликован текст, добро jе и прошла иако jе нисам рекламирао, казао је Хамза

Звезда Гранда Хамза Гушић пред краj протекле године обjавио jе сингл "Пита маjка". Овим синглом популарни Тузланин са адресом у Загребу скренуо jе пажњу на себе и показао да му jе мjесто на естраднoм небу.

- Били смо на jедноj свадби случаjно, Сеjо Калач и jа, и он ми је предложио да снимим своjу пjесму. Назвао jе Ралета, нашли се са њим, договорили се и тако jе почело. Може се рећи случаjно. Рекао сам на какав фазон бих волио да идем, и онда jе слао jедну по jедну пjесму. На краjу пjесма "Пита маjка" ми се свидjела на прву, jедноставна jе, брзо улази у ухо и ниjе неки компликован текст, а има своjу причу. Добро jе и прошла иако jе нисам рекламирао, задовољан сам - открио jе Хамза.

Сарадњу са Гораном Ралетом Ратковићем, који стоји иза музике и текста у тандему са Браниславом Глушцем с којим дијели текст и који потписује аранжман, ће, како каже наставити, а припрема jош изненађења.

- Договорио сам са Ралетом jош jедну пjесму, чуо сам се и са Ивицом из Лаjв бенда из Крушевца, радимо jедан дует коjи jе у припреми. На прољеће би требало да изађу обjе пjесме и jош нових кавера. Припремамо jако ову годину, само здравља и среће, надам се да ће бити успjешна. Уложем пуно труда - казао jе пjевач.

Хамза потиче из музичке породице, а такмичење Звезде Гранда му jе, како истиче, доста помогло да се пробиjе на музичку сцену.

- Скоро 10 година како се бавим музиком, тата ми jе исто пjевач и кренуо сам његовом стопама. Само што сам сад у тридесетим одлучио да снимим нешто своjе. Од кад сам био у Звездама Гранда, приjе три године, задовољан сам коjим током ми иде кариjера. То такмичење би требало да прође сваки млади пjевач коjи почиње да се бави музиком. За мене незаборавно искуство, први пут пред камерама и телевизиjом, стручним жириjем, заиста незаборавно, супер - казао jе Хамза.

Он jе имао савjет и за све младе музичаре коjи планираjу да се приjаве на такмичење.

-Треба бити своj и показати наjбоље од себе, представити се у наjбољем свjетлу. Мада jе то тамо доста тешко jер те трема поколеба и мораш бити психички спреман и физички одморан. Ако не дођеш припремљен тамо немаш шта да тражиш. Наjвећа подршка ми jе била од Вики, она ми jе била ментор, од свих сам имао подршку jер смо се дружили у паузама. Давали су нам савjете како да се понашамо мада кад станеш на сцену други jе то осjећаj - испричао jе Хамза.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:00