Teo Grčić / -FOTO: HRVOJE BANIć (HIT PRODUKCIJA)
20/10/2023 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Teo Grčić promocijom albuma ‘Šav‘ pretvorio snove u stvarnost!

Takav energetski naboj i toliku količinu emocija, nisam doživio odavno, kao što se vidjelo i kao što se osjetilo, priznaje pjevač

Talentovani muzičar Teo Grčić, s velikim ponosom i zadovoljstvom, održao je u Zagrebu promociju albuma prvijenca ‘‘Šav‘‘. Svi okupljeni vidjeli u i čuli kako se snovi pretoče u stvarnost kroz lajv interpretacije.

Ovu posebnu noć punu emocija i pozitivne energije otvorio je pjesmom ‘‘Šav‘‘, a kroz repertoar pratili su ga za gitarom Filip Vincek, te na klavijaturama Tin Pavlinec.

Osim porodice i užeg kruga prijatelja koji su svojim dolaskom iskazali Teu iskrenu podršku za sav rad i trud svih ovih godina, takođe bili su i kolege Jure Brkljača, Dino Petrić, Maja Bajamić i Ilija Atanacković, koji su mu se takođe u jednom trenutku pridružili na bini i pjesmom podigli već uzavrelu atmosferu.

Promocija za Tea Grčića bila je dugoočekivani i poseban događaj, a svoje oduševljenje i uzbuđenje nije skrivao ni tokom samog događaja, kao ni na kraju kada su se ‘ugasila sva svjetla‘.

- Kad bi uspio sažeti utiske, ne bi to stigao sada u minut, dva, tri ili u dan, ovo će vjerovatno trajati. Takav energetski naboj i toliku količinu emocija, nisam doživio odavno, kao što se vidjelo i kao što se osjetilo. Bilo je nekih momenata kada me jednostavno presjekao dah u plućima. Onaj trenutak kada ne možeš sa sobom ništa, ali to je bila najljepša emocija koju sam ja mogao doživjeti. Milion slika i osjećaja koji su utkani u svaku riječ, u svaku pjesmu, na kraju krajeva u cijeli ovaj projekt, ovaj put i album. Iskreno se zahvaljujem svima, na čelu sa Miroslavom Rusom i Hit Recordsom, svim ljudima koji su prisustvovali i dali mi podršku. Ovo bi ponovio svaki dan i siguran sam da bi tada bio najsrećniji čovjek na svijetu - ističe Teo.

Jedno od iznenađenja večeri svakako je bila i premijera video spota za novi singl Tea Grčića ‘‘Ne vrijedi mi‘‘, koji će uskoro moći vidjeti i šira publika, a kao ‘‘šlag na kraju‘‘ i prigodna torta povodom same promocije.

Teov album prvijenac ‘Šav‘ je na digitalnim servisima, Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal, Amazon...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 22:55