Toni Ward / -FOTO FABRIKA
22/07/2023 u 21:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spektakularnom revijom Tonija Warda spuštena zavjesa na ovogodišnji IFF

Nakon defilea manekenki u lepršavim luksuznim modelima, Tonyev izlazak na scenu je izazvao salvu oduševljenja, ogroman aplauz i ovacije čime je ovogodišnji Internacionalni modni festival završen na najbolji mogući način

Jubilarni, 5.Internacionalni modni festival – IFF Porto Montenegro/Tivat 2023. završen je preksinoć spektakularnom modnom revijom Tony Warda, kada su se svi prisutni u prostoru Sinhro uvjerili zašto ga svijet smatra modnim magom.

Publika je uživala u reviji od početka do kraja i svaki čarobni model je ispraćen velikim aplauzom. Prikazana je njegova sljijedeća „redy to wear“ kolekcija za sezonu jesen/zima 23/24. Nakon što su se na kraju pojavile sve manekenke u lepršavim luksuznim modelima, Tonyev izlazak na scenu je izazvao salvu oduševljenja, ogroman aplauz i ovacije. Time je ovogodišnji IFF Porto Mointenegro /Tivat 2023 završen na najbolji mogući način.

image

Revija Tonija Warda

-FOTO:FABRIKA

Dah svjetskog selebritija, izbor brojnih poznatih ličnosti, od prvih dama, glumica, pjevačica dio su modnog svijeta TONI WARD COUTURE, modne kuće visoke mode, koja svoje kolekcije prikazuje na Nedelji visoke mode u Parizu. U Tivat je donio odabrane modele, presjek dosadašnje karijere i sigurno stekao modnu publiku, možda i nove klijente među prisutnim damama.

- Moji modeli su namijenjeni veoma glamuroznim, moćnim osobama. Ja kreiram drugu kožu koja ne kažnjava prvu. Dok neki dizajneri od modela prave druge osobe ja se trudim da izvlačim najbolje iz mog klijenta, i da oni budu još moćniji u mojoj kreaciji. Zato i ne mogu da oblačim svakoga - poručuje Ward.

image

Kolekcija Tonija Warda

-FOTO:FABRIKA

Zovu ga "arhitekta detalja". Svoju inspiraciju crpi iz savremene arhitekture, koja mu pomaže da zamisli i stvara skulpturalne forme, kreira inovativnim tehnikama i igra se granicama svjetlosti i transparentnosti.

- U Porto Montenegru se dodiruju dvije kulture, kultura modernog i kultura istorijskog što je zadivljujući momenti i veoma inspirativan - kaže kreator.

Ogromno znanje u visokoj modi Ward je stekao sedmogodišnjim radom u modnim kućama DIor, Chloe i Lenvin nakon čega je stvorio moćni internacionalni sopstveni brend visoke mode, koa jedan od najvećih na svijetu.

image

Revija Toni Ward

-FOTO FABRIKA

On stvara kolekcije koje kombinuju inovativnost i majstorske krojeve i linije. Wardove kreacije nose članovi brojnih kraljevskih porodica i poznate ličnosti, kao što su Catherine Zeta Jones, Sharone StoneAnna Del Russo, Christina Kostnera, Chiara Sampaio, Jessica Wang, Lory Harvey Priyanka Chopra, Nicole Scherzinger, Pink...

Haljina koju je Pink nosila na dodjeli Grammy nagrada bila je prikazana na Limited/Unlimited izložbi na Nedjelji visoke mode u Rimu, 2010. godine. Tokom dugogodišnje prakse srijetao se i sa zahtjevnim i sa razmaženim klijentima. Jedna od saradnji koju pamti bila je svakako sa pjevačicom Pink.

- Neki su klijenti razmaženi, neki veoma zahtjevni, uostalom kao sve žene, čak 99 procenata su takve. Prije nego sam radio sa Pink mislio sam da je "pink" samo boja, ali ona je tako dobrar slušač i lako prihvata predloge. Čudio sam se zaista da li je to ona razmažena Pink - otkriva Ward.

image

Revija Toni Ward

-FOTO FABRIKA

Ovaj kreator je transformisao svoju porodičnu modnu kuću, koju je osnovao njegov otac 1952. godine, u moćni Internacionalni brend visoke mode. Pored ateljea mode, njegove kreacije se mogu naći samo u najluksuznijim prodavnicama širom svjeta.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:33