Zeljko Joksimović / -INMAGAZIN
12/10/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Željko Joksimović otkrio tajnu pjesme „Ponoć‘‘: Napravili smo malu slatku prevaru

Pjevač vrijedno radi na novom albumu

Željko Joksimović nedavno je otkrio tajnu pjesme ‘‘Ponoć‘‘ iz hit filma "Toma", koja je, kao i sam film, "zaludjela" region. Uoči velike koncertne turneje i objavljivanja novog albuma, Joksimović je govorio za InMagazin.

Ovaj pjevač, kompozitor, tekstopisac i multiinstrumentalista bio je i producent filma "Toma" o velikanu narodne muzike Tomi Zdravkoviću.

-Iz tog filma su se izdvojile i pjesme, i jedna od tih vodećih pjesama je pjesma ‘Ponoć‘ koju sam napravio s Tozovcem i za koju smo napravili štih probu, kada smo pustili tu pjesmu, željeli smo da publika misli da je ta pjesma zaista postojala 60-ih, 70-ih godina prošlog vijeka i mislim da smo uspjeli napraviti jednu slatku, malu, pod navodnicima, prevaru i publika je danima tražila tu pjesmu na YouTubeu, međutim kada su shvatili da sam ja to komponovao, to je bila još jedna stvar koja je doprinijela da ta pjesma bude još slušanija. Jer je zapravo nova, a zvuči staro - otkrio je.

Joksimović je priznao da ubrzano radi na novom albumu, čiji izlazak je i najavio za ovu jesen.

-U toku jeseni će se pojaviti nova pjesma koja će najaviti cijeli album koji će takođe biti aktuelan tokom jeseni ili pred zimu - otkrio je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:58